NYGIFT: Angelina Jolie og Brad Pitt nyter i disse dager hvetebrødsdagene sine - og får klekkelig betalt for det! Foto: All Over
NYGIFT: Angelina Jolie og Brad Pitt nyter i disse dager hvetebrødsdagene sine - og får klekkelig betalt for det! Foto: All OverVis mer

Tjente 81 millioner kroner på å avbryte bryllupsreisen

Brad Pitt reiste avgårde fra kone og familie - for enorme summer.

SEOGHØR.NO: 23. august lurte superstjernene Brad Pitt (50) og Angelina Jolies (39) en hel verden med å holde et hemmelig bryllup hjemme på Miraval-gården sin i Frankrike.

– Det var vidunderlig å dele dagen med ungene, hele familien er i gledesrus! forteller brudeparet til magasinet Hello!

Nå er paret både på bryllupsreise og på jobb. Angelina ble igjen på ferieøya Malta, der de er på utkikk etter steder å filme sin neste film sammen, «By The Sea», mens Pitt ble lokket hjem på en snarvisitt hjem til USA.

Ifølge New York Post avbrøt nemlig Pitt bryllupsreisen i to dager for å spille inn en kortfilm sammen med Leonardo DiCaprio (39) og Robert De Niro (71) – for astronomiske 81 millioner kroner!

I SALG NÅ: Se og Hør trykker som eneste magasin i Norge de esklusive bildene fra Bradd og Angelinas bryllup i weekendutgaven som er ute nå. Foto: Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: Se og Hør trykker som eneste magasin i Norge de esklusive bildene fra Bradd og Angelinas bryllup i weekendutgaven som er ute nå. Foto: Faksimile: Se og Hør Vis mer

Deretter bar det tilbake til Middelhavet og hvetebrødsdagene med Angelina og de seks barna Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), Vivienne (6) og Knox’ (6).

På Malta tilbragte de dessuten tiden med å planlegge sitt neste filmprosjekt, der de skal spille mot hverandre for første gang siden de ble sammen under innspillingen av «Mr. And Mrs. Smith » i 2004.

Ironisk nok planlegger de en film som handler om et mislykket ekteskap – midt i bryllupsreisen!

– Vi jobber sammen for å lage en film om hvor vondt det er å være fanget i et vanskelig ekteskap. Vi synes det er veldig morsomt at vi gjør dette midt i bryllupsreisen vår, forteller seksbarnsmoren til ukebladet People.

Les også: Solgte bryllupsbildene for over 20 millioner