<strong>KJØPT:</strong> Tone Damli Aaberges leilighet i Baldersgate i Oslo ble lagt ut for salg og solgt tirsdag, og det for flere hundretusen kroner over takst.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
KJØPT: Tone Damli Aaberges leilighet i Baldersgate i Oslo ble lagt ut for salg og solgt tirsdag, og det for flere hundretusen kroner over takst. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Tjente 430.000 før visning

Tone Damli Aaberges Frogner-leilighet ble solgt på bare noen timer - før visning.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tirsdag la popstjernen Tone Damli Aaberge (22) ut sitt første blogginnlegg på nesten to måneder, hvor hun fortalte leserne at hun har bestemt seg for å selge leiligheten hun eier i Baldersgate i Oslo. 

22-åringen, som kjøpte en villa med skuespillerkjæresten Aksel Hennie i fjor, la ut leiligheten for salg samme dag, og den 45 kvadratmeter store Frognerboligen ble priset til nærmere 2,8 millioner kroner.

«Skal selge leiligheten min i Balders gate. Litt rart, men godt og nødvendig. En skal videre her i livet», skrev Tone på bloggen.

Se leiligheten på Finn.no her (ekstern link)

Kun timer etter at leiligheten ble lagt ut for salg kunne  VG nett avsløre at den var blitt solgt for flere hundretusen kroner over takst før det var blitt avholdt en eneste visning.

- Her gikk det fort unna. Vi fikk et bud som var veldig godt, men beløpet er konfidensielt, sa megler Jo Fossum i Privatmegleren til nettstedet.

Mens Fossum ikke vil avsløre hva Tones krypinn gikk for, kan HegnarOnline i dag avsløre at leiligheten ble solgt for 3,1 millioner kroner.


Ifølge nettstedet var prisantydningen satt til 2,79 millioner kroner, mens taksten var på 2,9 millioner kroner. Tone kjøpte leiligheten for 2,67 millioner i 2007, noe som betyr at hun har tjent 430.000 kroner på salget. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Nå blogger hun igjenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer