Kim Kardashian:

Tjente 41 millioner på fem minutter

Realitystjernen håver inn penger etter lanseringen av sin nye parfymeserie.

RIK: Kim Kardashians nye parfymeserie har tjent henne godt. Foto: NTB Scanpix
RIK: Kim Kardashians nye parfymeserie har tjent henne godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne uken stormet det rundt Kylie Jenner (20), da hun fikk æren av å pryde forsiden til magasinet Forbes, i anledning den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selfmade kvinner».

Twitter boblet over av kritikk, da mange stusset over at 20-åringen fikk tildelt tittelen «selfmade», noe storesøster Kim Kardashian (37) raskt gikk ut og kommenterte.

Hun mente at ingen av søsknene noensinne har vært avhengige av foreldrene - sett bort fra når det kommer til å få gode råd.

Mens Kylie lå på en god 27. plass, var ikke Kim blant de 60 kvinnene på Forbes liste. Men skal vi tro TMZ så har heller ikke 37-åringen noen vansker på den økonomiske fronten.

Parfymeinntekter

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen har nemlig akkurat lansert sin nye parfymeserie, og takket være hennes store fanskare på sosiale medier har hun ikke behøvd å bruke en eneste krone på reklame.

POPULÆRE: Kardashian-familien har en enorm fanskare hele verden over, og blir møtt av fans hvor enn de går. Her er deler av familien avbildet på Cuba. Foto: NTB Scanpix.
POPULÆRE: Kardashian-familien har en enorm fanskare hele verden over, og blir møtt av fans hvor enn de går. Her er deler av familien avbildet på Cuba. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Likevel har hennes nye produkter allerede sørget for en massiv inntektsvekst for realitystjernen, da parfymene, ifølge nettstedet, ga Kim en svimlende sum på hele fem millioner amerikanske dollar - noe som tilsvarer i overkant av 41 millioner norske kroner - på bare fem minutter!

Stjernen har hele 114 millioner følgere på Instagram, der hun stadig legger ut bilder og videoer av sine nye produkter.

Saken fortsetter under bildet.

AKTIV: Kim deler så godt som alt hun gjør med fansen i sosiale medier, noe hun nå drar godt nytte av. Foto: NTB Scanpix
AKTIV: Kim deler så godt som alt hun gjør med fansen i sosiale medier, noe hun nå drar godt nytte av. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til å reklamere for parfymene på sine egne sosiale medier, sendte stjernen også produktene rundt til mange av sine kjente venner - noe som igjen økte interessen blant fansen. Blant annet fikk alle de berømte søstrene hennes en pakke på døren - noe som ble godt dokumentert i sosiale medier.

Dyre vaner

Kim ser ut til å nyte godt av sin gode økonomi, noe som kommer godt med når hun i løpet av de siste årene har vent seg til flere dyre vaner.

Blant annet har realitystjernen sitt eget «glam»-squad, egne sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, assistenter og agenter.

Bak hver eneste plettfrie «selfie» eller paparazzi-bilde står det et helt team med makeupartister og stylister, som følger både Kim og søstrene dag ut og dag inn.

Ifølge nettstedet Nine skal Kims tidligere makeupartist, Joyce Bonelli (37), ha hatt en kontrakt på 750 000 dollar, tilsvarende rundt 6,2 millioner norske kroner, for jobben hun gjorde gjennom mange år.

I tillegg til en bonusordning for spesielle arrangementer og reiser, var årslønnen til den profilerte sminkøren omtrent 1,5 millioner dollar (tilsvarende rundt 12,5 millioner norske kroner), ifølge nettstedet.

Sikkerhet først

Det er ikke bare utseendet som koster for den verdensberømte søsteren. Hun har også brukt svimlende høye summer på sikkerhet, spesielt etter det brutale ranet i Paris i 2016, hvor flere maskerte menn tok seg inn i luksusleiligheten og ranet henne for millioner.

Saken fortsetter under videoen.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kar... Vis mer

Siden den gang har ikke superstjernen tatt noen sjanser. Hun har byttet ut nesten hele den forrige sikkerhetsstaben med et splitter nytt team.

Teamet følger Kim gjennom hele dagen for å vurdere potensielle trusler.

Saken fortsetter nedenfor.

BESKYTTET: Kim har med seg sikkerhetsvakter hvor enn hun går. Foto: NTB Scanpix
BESKYTTET: Kim har med seg sikkerhetsvakter hvor enn hun går. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sikkerhetsvakter til slik bruk skal trolig ha en timelønn på 70 til 125 dollar (tilsvarende 580 til 1000 norske kroner), ifølge E!.

Dersom Kim fortsatt benytter seg av samme sikkerhetsrutine som hun gjorde i tiden etter det brutale ranet, har hun per dags dato 30 livvakter rundt seg til enhver tid.

Hun må da ut med 108 000 dollar - bortimot 900 000 norske kroner - hver eneste dag for å føle seg trygg.

LES OGSÅ: - Hun har allerede valgt seg brudepiker