Tjener seg søkkrik på slavedrift

Kardashian-klanen håver inn millioner - mens de ansatte jobber for seks kroner timen.

SØKKRIK FAMILIE: Kardashian-familien har tjent en formue på å selge sine egne merkevarer og regnes å ha en årsinntekt på 400 millioner kroner. F.v.: Kim, Kourtney, Khloe og mamma Kris Jenner. Foto: All Over Press
SØKKRIK FAMILIE: Kardashian-familien har tjent en formue på å selge sine egne merkevarer og regnes å ha en årsinntekt på 400 millioner kroner. F.v.: Kim, Kourtney, Khloe og mamma Kris Jenner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality Stjernen Kim Kardashian (31), og resten av den populære familien, har tjent millioner på å selge sine egne merkevarer som K-Dash, Kris Jenner Kollection og ShoeDazzle.

Men, i følge magasinet Star er ikke de økonomiske forholdene like behagelige for fabrikkarbeiderne som produserer varene i Kina.

Humanitetsorganisasjonen Global Labour and Human Rights har igangsatt en undersøkelse av de ansattes arbeidsforhold - noe som har gitt sjokkerende resultater.

- Fabrikkene stinker av kloakk og temperaturen ligger på over 40 varmegrader, skriver TMZ som går så langt som å kalle opplegget for slavedrift.

Videre avslører nettstedet at ansatte helt ned til 16-årsalderen arbeider 84 timer i uken, med en timelønn på knappe seks kroner.

Kardiashian-mamma, Kris Jenner (56), hevder på sin side at forholdene holder god stand.
- Det er ingenting feil med standarden ved våre fabrikker, sier hun til TMZ. Jenner har selv aldri besøkt produsentene i Kina.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ektemannen må flytte mot sin vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer