FIKK FEM MILL: Den norske komikeren Anne Kat. Hærland får utbetalt drøyt fem millioner kroner som en følge av at hennes tidligere selskap er avviklet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK FEM MILL: Den norske komikeren Anne Kat. Hærland får utbetalt drøyt fem millioner kroner som en følge av at hennes tidligere selskap er avviklet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Tjener seg søkkrik på humor

Pengene triller inn til den norske TV-kjendisen.

Publisert
SEHER.NO: 2009 ble et meget godt år for komiker og TV-profil Anne Kat. Hærland (38). Hun ble belønnet med prisen for årets beste standupartist under komiprisen, mens showet «Gift, men ingen fanatiker» ble en millionsuksess. Nå høster Hærland fruktene fra fjorårssuksessen, skriver NA24.

18,9 millioner kroner var hva selskapet Hærland underholdning solgte for i 2009. Det er nesten én million mer enn hva som var tilfellet året før. Det går fram av komikerens selskap, Kat AS, som ble avviklet i fjor, skriver nettstedet.

I 2008 var utgiftene på syv millioner kroner, i I 2009 på 8,8 millioner. Etter at regninger og skatt var betalt, satt selskapet til Hærland likevel igjen med 7,5 millioner kroner.

Nå har 38-åringen startet et nytt selskap der hun eier hver eneste aksje selv.

Kat As har betalt ut et utbytte på 7,8 millioner kroner i forbindelse med avviklingen av selskapet. Ifølge NA24 går drøyt fem millioner kroner går rett i hennes egen lomme, mens resten utbetales til hennes tidligere manager, Grethe-Laila Fjelberg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer