HOLLYWOOD-STJERENE: Malin Åkerman gjør det bra i Hollywood om dagen, her sammen med medskuespillerene Jason Bateman, Kristin Bell og Vince Vaughn. Sistenevnte var hun forelsket i for syv år siden. Foto: All Over Press
HOLLYWOOD-STJERENE: Malin Åkerman gjør det bra i Hollywood om dagen, her sammen med medskuespillerene Jason Bateman, Kristin Bell og Vince Vaughn. Sistenevnte var hun forelsket i for syv år siden. Foto: All Over PressVis mer

- Tjener på å kaste klærne

- Min innstilling til å kaste klærne på film har sikkert gjort det enklere for meg å få roller.

SEHER.NO: Svenske Malin Åkerman (31) har spilt i flere store Hollywood-produksjoner, blant annet "The Heartbreak Kid" med Ben Stiller og "The Proposal", nå er hun aktuell med en ny film - "Couples Retreat".

Malin Åkerman har aldri vært redd for å kaste klærne på film, og denne filmen er intet unntak.

- Min innstilling til å kaste klærne på film har sikkert gjort det enklere for meg å få roller, forteller Malin til Nöjesbladet.

I "Couples Retreat" spiller Åkerman mot kjente navn som Jason Bateman, Kristin Davis, Kristin Bell og Vince Vaugh - sistnevnte var den svenske skuespilleren tent på.

- Når jeg først flyttet til Los Angeles, var jeg så tent på Vince Vaughn. En kveld når jeg og en venn var ute på byen, så vi ham på samme klubb. Dette er syv år siden, den gang stod jeg bare og gapte.

Malin - som er gift med den italienske trommisen Roberto Zincone - befinner seg nå i Stockholm, sammen med noen av de andre skuespillerene i anledning den svenske premieren av "Couples Retreat".

Komedien handler om fire par som drar på ferie til et tropisk paradis for å gå i par-terapi.

- Filmen ble spilt inn i Bora Bora, og tok tre og en halv uke. Min mann var der i ti dager. Vi kjørte jetski, solet oss og svømte med haier og skilpadder.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Sexscenene ble for hete