Tjener over 120 millioner på bryllupet

Kim Kardashian lar kameraene filme bryllupet, men et sted sier Kanye stopp...

TJENER FETT: Kanye West og Kim Kardashian vil tjene over 120 millioner kroner på bryllupet sitt i Paris 24. mai.  Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press
TJENER FETT: Kanye West og Kim Kardashian vil tjene over 120 millioner kroner på bryllupet sitt i Paris 24. mai. Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 24. mai sier Kim Kardashian (33) ja til det som blir hennes tredje ektemann under en storslagen seremoni i Paris. Forventningene til bryllupet er skyhøye etter at Kanye West (36) i oktober gikk ned på kne og fridde til realitykjæresten med en 15-karats diamantring.

Paret ønsker seg et kongelig bryllup og har blant annet ansatt en etikettelærer for å få det hele så formelt som mulig. Den ekstravagante affæren blir ikke billig og bryllupet får en saftig prislapp. Blant annet vil brudeparet bruke rundt 750 000 kroner på hver gjest. Men paret må ikke leve på budsjett selv om de planlegger et overdådig bryllup.

FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians».  Foto: Stella Pictures
FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge den britiske avisen Daily Mail vil Kim og Kanye tjene godt over 120 millioner kroner på festlighetene.Ifølge bladet InTouch inngår Kardashian avtaler med mange ulike selskap for å minimere utgiftene.

Krever 24 millioner for bryllupsbildene

I tillegg lar hun kameraene følge henne timer inntil vielsen. Brudgommen er derimot kjent for å verne om privatlivet og har satt foten ned. Når paret gir hverandre sine ja - er kameraene skrudd av. Fansen får dermed følge med på forberedelsene og være med på festen i etterkant.

Tjener over 120 millioner på bryllupet

- Hun filmer alt så hun kan få ting gratis mot PR. De innså hvor mye bryllupet kostet så de sa til TV-kanalen E! at de ikke ville la dem filme hvis de ikke fikk minst 90 millioner kroner, sier en kilde til In Touch.I tillegg vil Kims mamma og manager Kris Jenner kreve 24 millioner kroner for bryllupsbildene. Tidligere har det også blitt avslørt at Kim tjener 6 millioner kroner for hvert år hun er gift med «Gold digger»-stjernen.

Kims forrige ekteskap til basketballspiller Kris Humphries varte bare i 72 dager, men realitystjernen skal ha tjent rundt 108 millioner kroner på bryllupet. Hun har også vært gift med Damon Thomas.

LES OGSÅ: Nektet for at de giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer