TJENER GODT: Kjendisparet Lars Monsen og Trine Rein gjør det svært godt med sitt konsertforedrag «Vilt & vakkert». Foto: NRK
TJENER GODT: Kjendisparet Lars Monsen og Trine Rein gjør det svært godt med sitt konsertforedrag «Vilt & vakkert». Foto: NRK Vis mer

Tjener millioner på kjærlighet på scenen

- Jeg kan trygt si at jeg tror jeg har funnet den rette.

Publisert
SEHER.NO:   Popstjernen Trine Rein (39) og villmarkshelten Lars Monsen (47) har blitt et av landets heteste kjendispar etter at de ble kjærester i 2008.

Paret traff hverandre under utdelingen av Friluftprisen på Raufoss, og hadde ikke utvekslet et ord da Monsen plutselig begynte å flørte med Rein fra scenen.

I høst har de to hatt stor suksess med konsertforedraget «Vilt & vakkert», som drar fulle hus hver eneste kveld.

Ifølge beregninger Dagbladet har utført har ikke ett stolsete vært tomt i løpet av de 14 forestillingene de har lagt bak seg. Og av de 10.000 billettene som ble lagt ut for salg, er 8500 revet bort.

Dette tilsvarer et billettsalg på om lag tre millioner kroner, og Rein og Monsen kan selv ha tjent rundt én million på showet, lenge før turneen er ferdig.


I tillegg selger Reins comebackplate godt, mens Monsen har suksess med sine bøker.

Over nyttår fortsetter kjendisparet turneen med show i Nord-Norge og Midt-Norge, og de har også bestemt seg for å sette opp ekstraforestillinger på grunn av den strålende mottagelsen.

- Det er en vanvittig velsignelse. Det er en gave som er større enn alt. Jeg vet så inderlig godt at suksess ikke er en selvfølge. Det er fantastisk å ha fått tilbake levebrødet mitt, sier Rein til Dagbladet.

Artisten forteller også at hun synes det går «strålende» å kombinere privatliv og yrke på scenen.

- Vi er mer forelsket enn noen gang. Vi gjør hverandre bedre. Lars har for øvrig ikke gjort noe annet enn å gjøre meg bedre siden vi ble kjærester, sier hun:


- Jeg synes i grunnen han er en sjarmerende fyr. Jeg kan trygt si at jeg tror jeg har funnet den rette.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Lager show sammen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer