<strong>SMILER LURT:</strong> Aksel Lund Svindal har grunn til å smile. Han gjør sakene sine godt både i slalåmløypa og i aksjemarkedet. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SMILER LURT: Aksel Lund Svindal har grunn til å smile. Han gjør sakene sine godt både i slalåmløypa og i aksjemarkedet. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Tjener millioner på aksjer

Det er ikke bare i slalåmløypa Aksel Lund Svindal gjør stor suksess.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alt alpintstjerne Aksel Lund Svindal (30) tar i, blir til gull!

Gullvinneren fra Vancouver-OL i 2010 nyter stor respekt som verdens beste alpinist. Men det er ikke bare i slalåmløypa lørenskoggutten gjør sakene sine godt – også på aksjemarkedet er han helt konge.

Finansavisen skriver at alpintesset har handlet aksjer i Bank Norwegian for 2,6 millioner kroner. Disse har i dag en verdi på hele 10 millioner kroner. Det betyr at Aksel kan fylle opp lommeboka med 7,4 millioner kroner i ren gevinst!

I følge avisen er det Lars Ola Kjos (35), sønn av Norwegian-gründer Bjørn Kos (67), som har kommet med de gode rådene til alpintstjernen.

De kjenner hverandre gjennom alpintmiljøet, hvor Lars Ola har vært aktiv i mange år.
Men det er ikke bare Aksel som har tjent gode penger på flyselskapets vekst. I følge NA24 er det flere kjendiser kan le hele veien til banken etter å ha investert i selskapet.

Tidligere toppalpinist Lasse Kjus (42) sitter igjen med en gevinst på 1,3 millioner for sin investering. Rallystjerne Petter Solberg (38) har håvet inn fire millioner i gevinst på sine investeringer. Thor Hushovd sitter på 700 000 aksjer, og komiker Morten Ramm (34) eier 170 000 aksjer i flyselskapets bank.

LES OGSÅ: Han er på en måte Skandinavias Arnold
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer