Tjener millioner mens moren jobber som stuepike

Men Heidi Montag nekter å ha noe med familien å gjøre.

TJENER MILLIONER: Heidi Montag og ektemannen Spencer Pratt lever et luksusliv i Hollywood, mens Heidis mor jobber som stuepike for å få endene til å møtes.  Foto: All Over Press
TJENER MILLIONER: Heidi Montag og ektemannen Spencer Pratt lever et luksusliv i Hollywood, mens Heidis mor jobber som stuepike for å få endene til å møtes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) har tjent fett på sin rolle i den populære MTV-serien, og har siden 2008 fått utbetalt over 380.000 kroner per episode, noe som tilsvarer en årslønn på over 7,3 millioner kroner.

Situasjonen til familien til realitystjernen er imidlertid en helt annen, og mens Heidi lever et luksusliv i Hollywood, sliter nå hennes mor, Darlene Egelhoff, med å få endene til å møtes, skriver RadarOnline.

I et ferskt intervju med Inside Edition forteller Egelhoff at finanskrisen har ført til at de har måttet stenge familierestauranten i hjembyen Crested Butte i Colorado, og at hun nå jobber som stuepike slik at familien får betalt regningene sine.


Egelhoff og Montag har hatt et svært turbulent forhold, siden realitystjernen gjennomgikk sine mye omtalte plastiske operasjoner i desember i fjor.

I en av episodene i «The Hills» fikk tv-seerne se at Egelhoff kritiserte datterens nye utseende, og mente at hun så ut som en Barbie.

Siden den gang har de to nesten ikke snakket med hverandre , og Darlene har tidligere innrømmet at hun er knust over det ødelagte forholdet til datteren.

- Jeg har ikke sovet på flere måneder. Jeg har fått utskrevet sovepiller fra legen, bare for å kunne klare å sove. Jeg står opp hver morgen, og vet ikke om jeg lenger orker å leve. Jeg sørger tapet over et barn, og ja, det gjør vondt. Det gjør mer vondt enn jeg noensinne trodde jeg kunne ha, sa en gråtende Egelhoff til Heidis søster, Holly, i en av episodene i «The Hills».

Ifølge Egelhoff vet ikke Heidi om familiens økonomiske problemer, og selv om hun har forsøkt å reparere forholdet til datteren ved flere anledninger, har hun så langt ikke lykkes.

Likevel håper hun at familien skal komme seg gjennom den tøffe tiden, og har nå lansert sin egen bloggside - Metamorphosis of a Mother, hvor hun snakker ut om krisen og forholdet til barna.

- Det strammer til hvert år, og nå som vi har mistet bedriften vår og ikke har noen jobber, så er det tøffere enn noensinne, er blant det hun har skrevet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De har ingen penger igjen