«90 Day Fiancé»-deltaker:

Tjener flesk på puppesvette

Amerikanske Stephanie Matto har tidligere skapt reaksjoner for å selge promp på boks. Nå åpner hun seg om sin siste business-idé.

NY KARRIEREVEI: Realitystjernen vekker oppsikt med sin nyeste business-idé. Foto: Jam Press/ @stepankamatto
NY KARRIEREVEI: Realitystjernen vekker oppsikt med sin nyeste business-idé. Foto: Jam Press/ @stepankamatto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange husker kanskje hun som hevdet å tjene rundt 400 000 kroner i uken på å selge promp på boks, glass og krukker.

Nå er realitykjendisen tilbake med enda en uvanlig måte å håve inn penger på. Stephanie Matto (31) påstår å tjene hele 47 000 kroner dagen ved å selge puppesvette.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» fikk reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Lukter og slikker svetten

Matto hevder at det bare tar henne 15 minutter å ordne en svettekrukke, og influenseren bruker opptil fire timer om dagen på å slappe av ved bassenget for å få de ønskede svettenivåene.

Hvis solen skinner, hevder hun å være i stand til å fylle 10 svetteglass på bare én dag - som deretter selges for 500 dollar per boks. Dette tilsvarer den nette sum av 4715 norske kroner.

- Jeg elsker å sitte ved bassenget, men det er også hardt arbeid, ikke la deg lure, sa Matto til nyhetsbyrået Jam Press.

FISER: Det er ikke alltid ting går som det skal når man lager TV. Det fikk programleder Wendy Williams erfare da hun prompet på direkten. Video: Fox Broadcasting Company Vis mer

- Jeg har også et flott sett med bryster. Og å lukte eller slikke svetten vil bringe fansen så nærme meg de kan komme.

De var i forrige uke Matto annonserte det nye produktet sitt.

PUPPESVETTE: Realitykjendisen har begynt å selge puppesvette. Foto: Jam Press/ TikTok / @stepankamatto
PUPPESVETTE: Realitykjendisen har begynt å selge puppesvette. Foto: Jam Press/ TikTok / @stepankamatto Vis mer

- Jeg liker å kalle meg selv det menneskelige lønnetreet siden brystet svetter ut saften min - jeg sitter der og samler saften min på samme måte som et lønnetre gjør.

Selv om det tilsynelatende er en lukrativ virksomhet, kan det være farlig å sitte i solen hele dagen, noe Matto erkjenner mens hun prøver å ta sikkerhetstiltak for å beskytte seg selv.

- Det kommer til å bli en varm sommer, og puppene mine svetter, så la oss tappe og selge det mens vi holder på

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino var i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det gikk ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Prompekrukkenes Einstein

«90 Day Fiancé»-deltakeren har tidligere skapt overskrifter for å selge prompen sin, men måtte tidligere i år legge opp som profesjonell promper på grunn av helsen.

I januar ble nemlig Matto innlagt på sykehus med kolikk. 31-åringen hadde enorme mengder gass i tarmene, noe som førte til store smerter.

Legene ga henne tydelige råd:

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Jeg ble rådet til å endre kostholdet og ta medisin som minsker luftmengden. Det har satt en effektiv stopper for karrieren min, sa hun.

Matto, som tidligere døpte seg selv til prompekrukkenes Einstein, skal være godt fornøyd med sitt siste produkt.

LES OGSÅ: I sorg: - Knuser hjertet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer