Tjener fett på komi-show

Suksessforestillingen "Hurra for Andersen" har gitt hovedpersonens firma et overskudd på 3,4 millioner kroner !

PARODI-KONGEN: Rune Andersen har slått an med sine elleville parodier. Her er han som president George W. Bush. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
PARODI-KONGEN: Rune Andersen har slått an med sine elleville parodier. Her er han som president George W. Bush. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dollarglis!

Til sammen har Rune Andersen spilt over 277 forestillinger av det kritikerroste showet - som er blitt sett av rundt 120 000 nordmenn.
 
Inntektene har gått inn i firmaet RAS Produksjoner AS, der komikeren eier 65 prosent, og selv sitter som styreleder og daglig leder.

Pengene har Rune Andersen (44) blant annet brukt på et feriehus i Kristiansand for seg selv, kona Torhild Kildahl, sønnen Edvard (2) og stebarna Samuel (12) og Albertine (14).

Feriehuset skal ifølge VG ha kostet drøye fire millioner kroner.

I tillegg til showet, har Andersen også gjort oppdrag for NRK og næringslivet.

- Det har vært et veldig bra år for meg. Jeg har jobbet knallhardt med forestillingen i to år nå, og da er det hyggelig at det gjenspeiler seg i tallene, sier han til avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer