Tjener fett på kameratene

Manager Jan Fredrik Karlsen nyter godt av de nye gitarkameratenes suksess.

GITARSUKSESS: De nye gitarkameratene har vært en gullgruve for manageren. Foto: SCANPIX
GITARSUKSESS: De nye gitarkameratene har vært en gullgruve for manageren. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Askil Holm og Espen Lind har hatt enorm suksess som "de nye gitarkameratene".
Med utrolige 240.000 solgte CD-er og fullsatte konserter har gitar-eventyret vært lukrativt for de fire artistene. Men den som tjener mest av alle er manager Jan Fredrik Karlsen, skriver Se og Hør.


Siden Karlsen tok Kurt under sine vinger etter den første runden av Idol, har tallene bare pekt oppover for den tidligere Idol-dommeren.


LES MER: Gitarkameratene ga alt på party


Etter det Se og Hør erfarer skal Karlsen ha tjent rundt fem millioner kroner på i underkant av 50 konserter med gitarkameratene, hvorav rundt halvparten er lukkede eventer.


I tillegg skal selskapet til Karlsen ha tjent rundt 7-8 millioner på platesalget alene - et beløp som trolig vil ha steget til nærmere 10 millioner når julen ringes inn.


I tillegg tjener Karlsen fett på sin ordinære manager-virksomhet i selskapet Playroom, og ifølge Se og Hør vil trolig managerens inntekter for 2006 komme opp i rundt 20 millioner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer