Tjener fett på «Jackass»-stjernens dødsulykke

Ryan Dunn omkom i en stygg bilulykke natt til mandag - nå vil en rekke personer tjene på hans død.

OMKOM: «Jackass»-stjernen Ryan Dunn omkom etter å ha kjørt sin Porsche 911 GT3 av veien, i beruset tilstand, og svært høy hastighet - natt til mandag. Nå forsøker en rekke personer å profittere på hans bortgang. Foto: All Over Press
OMKOM: «Jackass»-stjernen Ryan Dunn omkom etter å ha kjørt sin Porsche 911 GT3 av veien, i beruset tilstand, og svært høy hastighet - natt til mandag. Nå forsøker en rekke personer å profittere på hans bortgang. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Natt til mandag denne uken omkom «Jackass»-stjernen Ryan Dunn (34) og passasjeren Zachary Hartwell i en stygg bilulykke da en beruset Dunn kjørte av veien og krasjet inn i et tre.

TV-stjernens Porsche 911 GT3 tok fyr i den eksplosjonartede brannen som oppstod, og i etterkant av ulykken har personer på åstedet forsøkt å raske til seg vrakdeler fra det totalskadde bilvraket. Det skriver Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisen har nyhetsinnslag om tragedien på TV-kanalen Fox vist personer som har lett etter bildeler i skogen ved ulykkesstedet, i håp om å kunne selge dem på nettauksjonsstedet eBay. Politiet i West Goshen advarte følgelig om at denne virksomheten var fullstendig ulovlig, men dette har altså ikke stoppet de mest pengegriske individene. 

Om de ulovlig anskaffede vrakdelene ennå ikke har dukket opp på eBay, har i hvert fall flere eksemplarer av lokalavisen Daily Local News blitt lagt ut for salg på nettstedet.

Aftonbladet trekker frem selgeren jayne918, som ifølge avisen skal ha blitt tilbudt over 50 000 kroner for sitt uleste eksemplar av avisen - som har dødsulykken på forsiden. Men ifølge slagsannonsen på eBay har budet nå tilsynelatende steget til over en halv million kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viktoria Winge så gutt begå selvmord