GRUNN TIL Å SMILE: Andreas Ygre Wiig tjener gode penger på idretten, men han vil ikke si hvor mye. Foto: AP
GRUNN TIL Å SMILE: Andreas Ygre Wiig tjener gode penger på idretten, men han vil ikke si hvor mye. Foto: AP Vis mer

Tjener fett i Amerika

Marion Ravns kjæreste med knallsuksess i USA.

SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at popstjernen Marion Ravn (23) flytter til Los Angeles for å skrive musikk. Mest sannsynlig også for å kunne tilbringe mer tid sammen med kjæresten, Andreas Ygre Wiig (26), som også bor i California.
Og Andreas angrer ikke på at han valgte å bosette seg i Statene.

- Det lønte seg å dra til Amerika. Jeg skrev ny og betydelig hyggeligere kontrakt med min største sponsor, Vans, som går i fire år fra januar 2008. De har jeg hatt i ryggen i hele min karriere. Og to X Games-gull er stort - også for dem, sier Wiig til Dagbladet.

For det er litt av en snowboard-stjerne Norge har fått fram i Andreas Ygre Wiig. Natt til i går tok han gull i X Games i Aspen, noe som betyr mye penger for den norske stjernen. Men overfor Dagbladet vil han verken bekrefte eller avkrefte om han tjener fire millioner kroner i året på idretten sin.

- Det vil jeg ikke kommentere. Det jeg kan si er at jeg får bonus fra alle mine elleve sponsorer for X games-gullet. Og av de avtalte bonusene er de som er knyttet til X Games soleklart størst, sier han.

Men til tross for snowboardessets knallsuksess: Foreløpig har han ikke fridd til kjæresten i glede.

- Nei, det har jeg ikke gjort, gliser han.

Trolig har Andreas også fra før av nok penger å rutte med. I august i fjor solgte han nemlig leiligheten sin på Skøyen i Oslo. Leiligheten hadde en prislapp på fantastiske 5,2 millioner kroner - etter at han hadde kjøpt den for 3,8 millioner året før...

LES OGSÅ: Nå digger hun snøen