Märtha Louise:

Tjener 777 kroner i minuttet

Ønsker du deg et foredrag med prinsesse Märtha Louise, blir du nødt til å punge ut en svimlende sum.

GOD LØNN: Prinsesse Märtha Louise tjener mer enn folk flest i timen. Foto: NTB Scanpix
GOD LØNN: Prinsesse Märtha Louise tjener mer enn folk flest i timen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Prinsesse Märtha Louise (46) har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt selvutviklingskonsept, Soulspring - bedre kjent som Engleskolen - som ble startet opp i 2007.

I september skrev tidsskriftet Kapital at selskapet bak Soulspring, Astarte Inspiration, omsatte for over 3,7 millioner i fjor.

- Ingen ambisjoner om å bli rike

Og i den nyeste utgaven av A-Magsinet blir det kjent at prinsessen tjener hele 777 kroner i minuttet når hun holder foredrag.

Dersom man ønsker å booke prinsessen og hennes partner Elisabeth Nordeng for et 45 minutter langt foredrag, er man nødt til å punge ut hele 35 000 kroner, skriver avisen.

- Å tjene penger er viktig, i den forstand at Soulspring er vårt levebrød. Vi er fornøyde med at vi driver selskapet fornuftig. Men vi tjente lite penger de første årene, og hadde ingen ambisjoner om å bli rike på virksomheten vår, sier Märtha.

Soulspring, som har omsatt for svimlende 22 millioner siden oppstarten for ti år siden, gikk i overskudd for tredje året på rad.

Saken fortsetter nedenfor.

TJENER FETT: Märtha og Elisabeth tjener 35 000 kroner for et 45-minutters foredrag og duoen er svært populære. Foto: NTB Scanpix
TJENER FETT: Märtha og Elisabeth tjener 35 000 kroner for et 45-minutters foredrag og duoen er svært populære. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sterkere

Gjennom ti år har Märtha og Elisabeth stått hverandre nær både privat og på jobb.

Sistnevnte gikk gjennom et samlivsbrudd i 2010, og i fjor ble det kjent at prinsessen og Ari Behn (45) skulle gå vært til sitt.

Nå forteller 46-åringen at samlivsbruddet har gjort henne sterkere.

- Etter samlivsbruddet står jeg tryggere i meg selv. Jeg frykter ikke det som venter, og tør møte det som måtte komme, forteller prinsessen.

Saken fortsetter nedenfor.

FEIRER: Kronprins Håkon og Prinsesse Märtha Louise taler til Kong Harald og dronning Sonja under gallamiddagen på Slottet i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Video: NTB Scanpix Vis mer

Märtha kan også fortelle at til nå er det ingen ny mann i livet hennes etter bruddet.

- Tyvärr, tyvärr, sier hun til avisen.

Ønske til julenissen

Tidligere denne uken la imidlertid prinsessen med et glimt i øyet, ut et julegaveønske til julenissen på sin Instagram-profil.

«Jeg ønsker meg en enhjørning til jul.» Julenissen: «Vær realistisk.» Meg: «Okay, jeg ønsker meg en kjæreste.» Julenissen: «Hvilken farge vil du ha på enhjørningen?», stod det på bildet Märtha delte med følgerne sine.

Bildet har på to dager fått over 3600 likes, og flere har kommentert at de gjerne vil at 46-åringens ønske skal bli oppfylt.

Saken fortsetter nedenfor.

Da det i august i fjor ble kjent at Märtha skulle skilles, uttalte hun i en pressemelding at livet ikke alltid går på skinner.

– Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet, het det i pressemeldingen.

FAMILIEBILDE: Her er kongefamilien samlet til fotografering på Skaugum i forbindelse med kongeparets 25-årsjubileum. F.v: Ari Behn, prinsesse Märtha Louise, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn, dronning Sonja, prins Sverre Magnus, kong Harald, kronprinsesse Mette Marit, kronprins Haakon, Maud Angelica Behn og prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix
FAMILIEBILDE: Her er kongefamilien samlet til fotografering på Skaugum i forbindelse med kongeparets 25-årsjubileum. F.v: Ari Behn, prinsesse Märtha Louise, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn, dronning Sonja, prins Sverre Magnus, kong Harald, kronprinsesse Mette Marit, kronprins Haakon, Maud Angelica Behn og prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix Vis mer

Og det kan se ut til at Märtha og Ari har en god tone i foreldreskapet.

Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at de to skal feire julen sammen, sammen med deres tre barn, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah på Kongsseteren. Kongeparet har også invitert Ari Behn til å tilbringe dagen og kvelden den flotte eiendommen på Oslos tak.

LES OGSÅ: Kjøpte hus uten ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer