Tjener 45.000 i minuttet på å være «Frustrerte Fruer»

Skuespillerinnene har fått en real lønnsøkning.

TJENER FETT: Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher har blitt rike for rollene sine i «Frustrerte Fruer». Foto: Stella Pictures
TJENER FETT: Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher har blitt rike for rollene sine i «Frustrerte Fruer». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Teri Hatcher (46), Felicity Huffman (48), Marcia Cross (49) og Eva Longoria (36) har blitt verdensstjerner og mangemillonærer etter at de fikk roller som husfruer i Wisteria Lane i suksesserien «Frustrerte Fruer».

Ifølge The Mirror er stjernene blant de best betalte TV-skuespillerne i Hollywood, men nå blir de enda rikere. Den britiske avisen skriver nemlig at kvinnene skal ha signert en ny avtale som sikrer dem over 98 millioner kroner hver.

Hatcher, Huffman, Cross og Longoria vil få over to millioner kroner per episode i åttende sesong av TV-serien - noe som utgjør en minuttlønn på skjermen på nesten 45.000 kroner.

Det er imidlertid mindre enn den populære gjengen i «Venner for Livet» tjente. Jennifer Aniston og kollegene fikk nemlig omtrent fem og en halv millioner kroner per epsiode den siste sesongen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skiller seg etter 22 år   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer