SÅ MYE TJENER JEG: John Carew kan smile hele veien til Villa Park - og til banken. Foto: SCANPIX
SÅ MYE TJENER JEG: John Carew kan smile hele veien til Villa Park - og til banken. Foto: SCANPIX Vis mer

Tjener 35 millioner i året

Britiske skatteregler gir Carew rekordinntekt.

SEHER.NO: Onsdag forlenget John Carew (28) kontrakten sin britiske klubb Aston Villa, og den nye treårskontrakten sikrer kjempen fra Lørenskog en fet årsinntekt.

Ifølge VG vil Carew tjene mer enn 100 millioner kroner i løpet av sine neste tre år i Premier League-klubben.

- Det er naturlig at betingelsene blir bedre når det skrives ny kontrakt. Men hva den nye kontrakten er verd, det vil jeg ikke si noe om, sier landslagsspissens agent Per A. Flod til avisen.

Da atombomben Carew signerte sin første kontrakt med Villa i januar 2007, omtalte han kontrakten som hans beste noensinne. Britiske skattereglene gjorde at han fikk en høyere bruttolønn enn da han spilte i Tyrkia og Frankrike, hvor skatteprosenten er høyere.

Den gang sikret han seg en ukeslønn på 600 000 kroner. Det tilsvarer en årslønn på drøyt 30 millioner kroner, og dersom betingelsene i Carews nye kontrakt er bedre enn disse er det slett ikke utenkelig at det dreier seg om en årslønn på 35 millioner kroner.

Likevel hevder Carews agent at pengene ikke er grunne til at kontrakten ble forlenget.

- Det har vært interesse fra andre klubber i andre land. Og hadde John kun tenkt økonomi så hadde han valgt annerledes. Men John trives veldig godt i Aston Villa, og det ble utslagsgivende, sier Flod til VG.

LES OGSÅ: Norske kjendiser lønnsavslørt i britisk avis

Har du et tips om fotballkjendisene eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.