JOBBER FOR PENGENE: Brooklyn Beckham (15) jobber på kafé, selv om foreldrene er styrtrike.  Foto: TS, PacificCoastNews/All Over Press
JOBBER FOR PENGENE: Brooklyn Beckham (15) jobber på kafé, selv om foreldrene er styrtrike. Foto: TS, PacificCoastNews/All Over PressVis mer

Tjener 27 kroner i timen

De styrtrike foreldrene David og Victoria Beckham vil ikke skjemme bort sønnen.

SEOGHØR.NO: Brooklyn Beckham (15) er den eldste sønnen til David og Victoria Beckham. Han har fått skryt for sine fotballkunster og skal også ha arvet farens modelltalent.

Han er også født med en sølvskje i munnen, ettersom David Beckham og designerkona Victoria har en formue på rundt 1,5 millarder kroner.

Alikevel jobber eldstesønnen på kafé, for å tjene sine egne penger. Han skal allerede ha fullført mange arbeidsdager og jobber kun helgene. 

En god venn av David og Victoria sier til Daily Mail at foreldrene oppfordret Brooklyn sterkt til å ta jobben.

Beckham har heller ikke lagt skjul på at han vil lære barna respekt for penger.

- En av nøkkelpunktene i vår oppdragelsesfilosofi er å lære barna verdien av hardt arbeid. Vår hovedprioritet er alltid barna og det vil det alltid være. Å jobbe hardt er noe av det viktigste du kan lære et barn, sier han til DailyMail.

STRENGE FORELDRE: David og Victoria Beckham lar ikke barna snylte på deres formue. 
 Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
STRENGE FORELDRE: David og Victoria Beckham lar ikke barna snylte på deres formue. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

- Et flott forbilde

15-åringen jobber som barista på West London Coffee Shop, hvor han tjener rundt 27 kroner i timen. En av de ansatte har sagt at han samarbeider godt med de andre baristaene.

Nyheten om hans gode arbeidsmoral har også skapt et stort engasjement på sosiale medier.

- Så flott at Brooklyn Beckham har fått seg en vanlig jobb i en alder av 15! Med så rike foreldre kunne han lett levd et liv i luksus, så dette er et flott eksempel for andre ungdommer, skriver en fan på Twitter.

MOR OG SØNN: Victoria er tydelig stolt av sin eldste sønn. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
MOR OG SØNN: Victoria er tydelig stolt av sin eldste sønn. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

På grunn av hans unge alder er han nødt til å følge strengere arbeidsregler. Han kan ikke jobbe mer enn syv timer på en lørdag, og må ta en times pause etter fire timers arbeid.

- Stor respekt til Brooklyn Beckham for at han tar seg en vanlig jobb og ikke bare snylter på faren, skriver en annen på Twitter.

Familien Beckham har tre andre barn. Romeo (11), Cruz (9) og Harper (2). De har også tidligere snakket om at de prøver å være gode forbilder for barna ved også selv å jobbe hardt for formuen.

LES OGSÅ: Verdens best kledde