Tjener 100 000 i timen

Abigail Breslin tjener seg søkkrik på deltidsjobb som skuespiller.

HELDIG TENÅRING; Unge Abigail Breslin har en økonomisk behagelig fremtid i vente,
HELDIG TENÅRING; Unge Abigail Breslin har en økonomisk behagelig fremtid i vente, Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søte Abigail Breslin (15) sjarmerte en hel verden med sin rolle som lille Olive i storfilmen ”Little Miss Sunshine” i 2006.

Fem år senere er hun blitt en vakker tenåringsjente - med banken full av penger.

Breslin, som er kinoaktuell med storfilmen ”New Years Eve”, håver nemlig inn imponerende 100 000 kroner per arbeidstime - og i følge stjernebloggeren Perez Hilton har ungjenta alt annet en økonomisk krise i vente.

- Abigail er lovet over en halv million i påskjønnelse dersom billettsalget går bra - og det kommer det til å gjøre, skriver han.

”New Years Eve” er ventet å bli årets store julefilm. I tillegg til unge Breslin, dukker flere av Hollywoods største stjerner opp i filmen. Der i blant Sarah Jessica Parker (46), Zac Efron (24), Katherine Heigl (33), Jessica Biel (29) og Ashton Kutcher (33).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer