Titanic 20 år:

«Titanic»-stjernene gjenforent etter 20 år

Kate Winslet og Billy Zane møtte opp for å vise sin støtte overfor Leonardo DiCaprios organisasjon.

GJENFORENT: Kate Winslet og Leonardo DiCaprio ble gjenforent tidligere denne uken sammen med Flere «Titanic»-skuespillere. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
GJENFORENT: Kate Winslet og Leonardo DiCaprio ble gjenforent tidligere denne uken sammen med Flere «Titanic»-skuespillere. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I år er det 20 år siden et av Amerikas største romantiske dramaer snurret over lerretet for første gang. «Titanic» hadde premiere i november 1997, og har siden den gang blitt en film de fleste har et forhold til.

Kjærlighetshistorien mellom Rose og Jack, spilt av Kate Winslet (41) og Leonardo DiCaprio (42), har blitt en tidløs romanse som mange drømmer seg bort i.

Møttes i Frankrike

Både Kate og Leonardo har tidligere skrytt hverandre opp i skyene, og stjernene har fremdeles et tett vennskap. Tidligere denne uken ble flere av skuespillerne fra «Titanic» gjenforent i St. Tropez i Frankrike. Dette skriver Vanity Fair.

Dette er antakelig den første av flere kommende gjenforeninger mellom stjernene for å feire filmens jubileum dette året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer