Titanic-stjernen døde

Gloria Stuart ble hundre år gammel.

OSCAR-NOMINERT: Gloria Stuart ble Oscar-nominert i en alder av 87 år for sin rolle i «Titanic.» Foto: Stella Pictures
OSCAR-NOMINERT: Gloria Stuart ble Oscar-nominert i en alder av 87 år for sin rolle i «Titanic.» Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Gloria Stuart, som spilte den gamle kvinnen i storfilmen «Titanic», døde søndag. Stuart ble 100 år gammel.

Hennes datter, Sylvia Thompson, forteller til Los Angeles Times at Stuart døde i sitt hjem i Los Angeles søndag kveld av naturlige årsaker.

- Hun brydde seg ikke om sykdom. Hun var en veldig sterk kvinne, og hadde andre ting å tenke på, sier Thomson om morens fem år lange kamp med brystkreft for noen år siden.

Skuespillerinnen ble født 4. juli i 1910, og ble senere en av de store stjernene i Hollywood på 1930-tallet. Hun spilte i filmer som «The Invisible Man», «Poor Little Rich Girl» og «Gold Diggers of 1935.»

I en alder av 87 år ble hun Oscar-nominert for rollen som den eldre Rose i James Camerons «Titanic». Den unge Rose ble spilt av Kate Winslet. I sin biografi fra 1999, skrev Stuart om rollen at:

- Jeg visste at den rollen jeg hadde ønsket meg og ventet på i alle disse årene hadde kommet.

Hun var gift to ganger, med Blair Gordon Newell som hun skilte seg fra i 1934, og seinere med Arthur Sheekman, som hun var gift med til han døde i 1978.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.