Tommy Sharif:

Tisset på seg på glattcelle

Tommy Sharif tilbrakte tre måneder i fengsel i 2017 etter å ha unndratt 1,7 millioner skattekroner. Nå forteller han åpent om arrestasjonen og tiden som innsatt.

ÆRLIG: «Farmen kjendis»-aktuelle Tommy Sharif åpner opp om tiden han tilbrakte i fengsel i 2017. Foto: Morten Eik
ÆRLIG: «Farmen kjendis»-aktuelle Tommy Sharif åpner opp om tiden han tilbrakte i fengsel i 2017. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble «Farmen kjendis»-aktuelle Tommy Sharif (43) dømt til ni måneder ubetinget fengsel i Nedre Romerike tingrett.

Bakgrunnen for dommen var at 43-åringen hadde unnlatt å oppgi om lag 5,9 millioner kroner til skattemyndighetene i perioden 2011 til 2014. I tillegg til fengselsdommen ble Sharif nødt til å betale en bot på 200 000 kroner.

I et stort intervju med VG åpner Sharif nå opp om arrestasjonen i 2015, og tiden som innsatt i Ilseng fengsel på Hamar i 2017.

Fikk ikke sove

Sharif forteller til avisen at han satt på glattcellen da det smalt.

- Jeg satt i glattcella mens tusen tanker fløy rundt i hodet mitt, og jeg fikk beskjed om at jeg var mistenkt for ikke å ha betalt skatt og moms og at øvre strafferamme var seks år i fengsel. Det er første gang jeg har tisset på meg i voksen alder, innrømmer Sharif.

På tidspunktet 43-åringen ble pågrepet hadde ni av Sharifs selskaper blitt slått konkurs, og han skyldte om lag 94,5 millioner kroner.

Politiet fikk ransakingsordre og gjennomsøke Sharifs hjem, lillebrorens butikk, et lager på Nedre Romerike samt regnskapsførerens lokaler. Ransakingsordren førte til at 43-åringen måtte bli værende i glattcella over natten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer