Gunhild Stordalen:

Tisset foran sjefen

Gunhild Stordalen tok det hele med et smil.

TISSETRENGT: Gunhild Stordalen fant en kreativ løsning da en toalett ikke var i umiddelbar nærhet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TISSETRENGT: Gunhild Stordalen fant en kreativ løsning da en toalett ikke var i umiddelbar nærhet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (43) befinner seg for tiden i Stockholm i forbindelse med den årlige EAT-konferansen. Der er hun med daglig leder i organisasjonen, Arne Haugen.

På Instagrams historiefunksjon har hun delt flere glimt fra oppholdet, blant annet et klipp hvor hun skriver følgende:

NY SERIE: «Gunhilds kamp» - dokumentarserie om Gunhild A. Stordalen både privat og på jobb på TV 2 Play. Video: TV 2 Vis mer

«En annen grunn til at t-banen er det foretrukne alternativ (i tillegg til miljøhensyn, journ.anm.), spesielt under en svær FN-konferanse (men denne gangen hadde vi ikke noe valg). Takk gud for den beste sjefen, Arne Haugen», samt en rekke emojier.

På videoen, som er satt i høy fart, kan man se Stordalen gå ut av en svart bil som har kjørt inn til siden av veien. Sammen med Haugen går hun over autovernet og ut i grøften.

Mens hun ler og holder hånden for ansiktet, tar hun av seg buksen, setter seg på huk og ser ut til å gjøre sitt fornødne - mens Haugen skjuler henne med dressjakken sin.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslørte Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

Det kan derfor virke som Stordalen hadde drukket litt for mye væske og ikke klarte å holde seg til de kom til en do. Mye tyder på at de satt fast i trafikkork, da hun på videoklippet har lagt ved et «trafic yam»-merke. Både hun og Haugen ser imidlertid ut til å ta det med svært godt humør.

Når Se og Hør slår på tråden til Arne Haugen, sier han følgende om hendelsen:

PETTER STORDALEN: Det var igjen klart for en ny sesong av «Ullared», og i den første episoden dukket Petter Stordalen opp. Video: Discovery+ Vis mer

- Dette er jo ikke en viktig hendelse, men handlet bare om at trafikken stod helt stille i lang tid, og naturen krevde sitt. Dette var nok bare et eksempel på at vi er løsningsorienterte, også når det gjelder en slik situasjon, forteller han.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Gunhild Stordalen.

LES OGSÅ: Ble kastet ut av «Skavlan»-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer