SISTE DANS?: Anne Marie Ottersen har oddsen mot seg når det gjelder å komme videre i Skal Vi Danse. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SISTE DANS?: Anne Marie Ottersen har oddsen mot seg når det gjelder å komme videre i Skal Vi Danse. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Tippes ut for tredje gang på rad

Samtidig styrkes vinneroddsen for én av de andre dansekjendisene.

Publisert
SEHER.NO: Det er ni dansere igjen i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse», og nok en gang regnes Aylar Lie (26) som en av favorittene. For Anne Marie Ottersen derimot, er det ikke like lett. Spillselskapet Unibet tror Ottersen (65) danser sin siste dans på lørdag, for tredje gang på rad.

- Anne Marie har virkelig overrasket, og lurt våre eksperter. Men vi har henne fortsatt som den lavest rangerte dansekjendisen, og tror hun kommende lørdag må ut i tvekamp mot Tommy Fredvang, sier Mads Jørgensen, PR-ansvarlig og samfunnskontakt i Unibet.

Selskapet føler seg sikre på at Aylar havner helt i toppen av årets konkurranse, men også Åsleik Engmark og Stig Henrik Hoff får lav vinnerodds.

- Engmark seiler nå opp som soleklar finalekandidat, sammen med Stig Henrik Hoff, og selvfølgelig Aylar. Skjønnheten vinner stadig nye oddshjerter i alle aldersgrupper og begge kjønn, forteller Jørgensen.

Engmark imponerte både TV-seere og dommere sist lørdag, da han danset jive, og det har gitt utslag på oddsen.

Håvard Lilleheie (37) har vært slått ut av sykdom tidligere denne uken, og har med det gått glipp av viktige treninger. Likevel tror Unibet at Lilleheie vil avansere i konkurransen, og oddsen på Lilleheie-seier ligger på 8.

Her er Unibets vinnerodds før lørdagens «Skal vi danse»:

Aylar Lie - 4,50
Stig Henrik Hoff - 5,00
Åsleik Engmark - 5,50
Maria Haukås Storeng - 6,00
Cecilie Skog - 7,50
Håvard Lilleheie - 8,00
Stine Buer - 15,00
Tommy Fredvang - 15,00
Anne Marie Ottersen - 20,00

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fortviler over sin egen vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer