71 grader nord på TVNorge premiere 2013. Tom Stiansen er programdeltager. Gaute Ormåsen og Marie Enoksen *** Local Caption *** 26.02.2013: - FLOTT PAR: Artist Gaute Ormåsen og forloveden Marie Enoksen drar gjerne på tur sammen, men reisene er ikke like krevende som dem i 71° Nord. 
# Foto: Morten Eik/Se og Hør
71 grader nord på TVNorge premiere 2013. Tom Stiansen er programdeltager. Gaute Ormåsen og Marie Enoksen *** Local Caption *** 26.02.2013: - FLOTT PAR: Artist Gaute Ormåsen og forloveden Marie Enoksen drar gjerne på tur sammen, men reisene er ikke like krevende som dem i 71° Nord. # Foto: Morten Eik/Se og HørVis mer

- Tipper hun ser «hot» ut i brudekjole

Gaute Ormåsen gifter seg med vakre Marie i Arendal.

SEOGHØR.NO: Tidligere «Idol»-deltager Gaute Ormåsen (31) møtte sin store kjærlighet i livet, Marie Enoksen (29), for drøye ni år siden. Lørdag gifter paret seg i et romantisk bryllup i Arendal.

- Vi har vært sammen lenge, og det sier sitt. Jeg liker absolutt alt ved Gaute, sier Marie til Agderposten.

Ifølge avisen blir festen avholdt på idylliske Strand hotell Fevik. Dit kommer om lag 120 gjester. Nå er paret travelt opptatt med de siste forberedelsene til den store dagen.

– Jeg føler at vi aldri får alt helt under kontroll, men det meste er i orden. Heldigvis får vi god hjelp av familie og venner, forteller den kommende bruden, som selv er vokst opp i Arendal.

De to er bosatt i Oslo, der Marie jobber som ingeniør og brudgommen som musiker og skuespiller. Det var i 2012 at Gaute tok mot til seg og fridde til sin kjære.

– Ja, jeg kan bekrefte at vi er forlovet. Jeg begynner å nærme meg en viss alder, og føler at det er på tide å slå meg til ro med kjæresten, sa Ormåsen til Se og Hør den gang.

Det var i 2003 at Gaute Ormåsen deltok i talentprogrammet «Idol». Etterpå har han blant annet vært å se i Melodi Grand Prix og såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2.

Se og Hør har vært i kontakt med 31-åringen, som gleder seg til det forestående bryllupet.

- Marie er vakker i pysj, så tipper hun ser «hot» ut i brudekjole også, sier Gaute lattermildt til Se og Hør.

Tidligere denne måneden fikk han nok av utfordringer å bryne seg på i sitt eget utdrikningslag. Først ble artisten kidnappet av kameratene sine. Så gikk det slag i slag, med bading i Mjøsa, en tur tilbake på barneskolen, sumobryting og okseridning.

Den største overraskelsen kom likevel da kompisene tok ham med på fallskjermhopping hos Hagl fallskjermklubb, som hopper hele året på Hamar.

– Det var en haug med fine folk i utdrikningslaget. Dagen ble den morsomste og fineste
dagen i mitt liv, medga Gaute, som har to barndomskompiser som forlovere, da.

LES OGSÅ: Gaute Ormåsen er forlovet