Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

- Ting må skje snart

Realityparet er ikke helt enige om veien fremover.

REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Martine Lunde (26) og Aleksander Sæterstøl (27) møttes først da de begge to deltok på «Paradise Hotel», og har vært et par siden. Duoen er et av de realityparene som har holdt sammen lengst - hele fem år.

For 2 uker siden svingte kjæresteparet seg sammen på parketten i «Skal vi danse: all stars», hvor Lunde var deltaker. Hun røk ut samme sending.

Da Se og Hør møtte dem under Reality Awards la de ikke skjul på at de hadde hatt en fin uke sammen på dansetrening, og at det generelt står bra til.

Når det kommer til veien videre er de imidlertid ikke helt enige.

- Ikke forberedt

- Det har vært veldig gøy, Martine har kost seg ekstremt mye og det er lenge siden hun har ledd så mye, sa Sæterstøl om dansingen på den røde løperen, før Lunde brøt inn:

- Og det har ikke du liksom?

- Jeg ble dratt inn i noe. Jeg trodde ikke jeg skulle danse en gang, men så skulle jeg plutselig danse mye. Jeg var ikke forberedt, kontrer 27-åringen.

Spøk til side, Sæterstøl kunne fortelle at det sto riktig så bra til med dem nå for tiden.

- Du, vet du hva? Vi har det så fint, herregud, de siste ukene har vært veldig fine faktisk. Jeg har vært i Oslo en uke nå og vi har hatt det veldig bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.