Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

- Ting må skje snart

Realityparet er ikke helt enige om veien fremover.

REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
REALITYPAR: Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har deltatt i en rekke realityprogrammer - både hver for seg og sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Martine Lunde (26) og Aleksander Sæterstøl (27) møttes først da de begge to deltok på «Paradise Hotel», og har vært et par siden. Duoen er et av de realityparene som har holdt sammen lengst - hele fem år.

For 2 uker siden svingte kjæresteparet seg sammen på parketten i «Skal vi danse: all stars», hvor Lunde var deltaker. Hun røk ut samme sending.

Da Se og Hør møtte dem under Reality Awards la de ikke skjul på at de hadde hatt en fin uke sammen på dansetrening, og at det generelt står bra til.

Når det kommer til veien videre er de imidlertid ikke helt enige.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Ikke forberedt

- Det har vært veldig gøy, Martine har kost seg ekstremt mye og det er lenge siden hun har ledd så mye, sa Sæterstøl om dansingen på den røde løperen, før Lunde brøt inn:

- Og det har ikke du liksom?

- Jeg ble dratt inn i noe. Jeg trodde ikke jeg skulle danse en gang, men så skulle jeg plutselig danse mye. Jeg var ikke forberedt, kontrer 27-åringen.

Spøk til side, Sæterstøl kunne fortelle at det sto riktig så bra til med dem nå for tiden.

SJOKKERT: Martine Lunde fikk seg en overraskelse da det plutselig sto noen i leiligheten hennes sent en kveld. Video: Privat/Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Du, vet du hva? Vi har det så fint, herregud, de siste ukene har vært veldig fine faktisk. Jeg har vært i Oslo en uke nå og vi har hatt det veldig bra.

Mens Lunde bor i hovedstaden, har kjæresten en egen leilighet i Bergen. Det blir derfor en del pendling på tvers av landet, som med Sæterstøls flyskrekk er lettere sagt enn gjort.

- Gir og tar

I samtlige fem av de årene paret har vært kjærester har de hatt avstandsforhold. Til tross for at det stadig vekk florerer bruddrykter, viser duoen at forholdet står støtt som fjell.

Men hva er hemmeligheten?

INTIMITET: Influenser og «Paradise hotel»-vinner Martine Lunde snakker ut om de intime scenene som ble vist på «Paradise hotel». Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken. Vis mer

- Du skulle bare visst hvor mye vi pleier kjærligheten. Vi gir og tar begge to, og det er sånn det skal være i et forhold, fastslo bergenseren.

Lunde påpeker at de ikke har kommet noe lengre hva gjelder å flytte sammen, og legger til at hun ikke trives så godt med avstanden slik den er nå.

- Jeg synes det er helt ok, men nå begynner vi å dra på årene så ting må skje snart. Plutselig er hun på tjukka, fleipet Sæterstøl, før Lunde brått avbrøt:

- Nei, det håper jeg virkelig ikke.

LES OGSÅ: Sofie Karlstad røper nye detaljer om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer