«Skal vi danse: All stars» og Iselin Guttormsen:

- Ting kommer til å bli bedre

Dediserer lørdagens dans til et viktig tema for henne.

VIL HJELPE: Iselin Guttormsen ønsker å hjelpe kvinner som går gjennom tunge perioder i livet. Foto: Espen Solli / TV 2

VIL HJELPE: Iselin Guttormsen ønsker å hjelpe kvinner som går gjennom tunge perioder i livet. Foto: Espen Solli / TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Premieren på «Skal vi danse: All stars» gikk av stabelen forrige lørdag. Felles for kjendisene denne gangen er at alle har kommet høyt opp i sesongen de deltok i, bortsett fra sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35).

Guttormsen deltok i konkurransen i fjor, men ble nødt til å trekke seg etter det aller første programmet på grunn av en skade.

Etter fjorårets «Skal vi danse» kunne influenseren røpe at hun og samboeren hadde gått hver til sitt.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, er med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Til alle damer som står i dritten

Nå ønsker influenseren å dedisere lørdagens dans til alle damer som står midt i en kjærlighetssorg, et samlivsbrudd eller en skilsmisse.

Det deler Guttormsen på sin Instagram-profil.

«Den er til alle alenemødre som kjemper mot klokken, samfunnet og den dårlige samvittigheten. Den er til alle de som er ofre for utroskap, løgner, fysisk og /eller psykisk vold», skriver Guttormsen innledningsvis i innlegget, før hun fortsetter:

«Den er til alle damer som står i dritten og som klarer å reise seg, selv når man føler seg fanget av mørket. For selv om alt virker tungt og håpløst nå - blir det bedre, tro meg, du vil smile igjen, du vil le, elske og bli elsket - jeg lover».

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Et utrolig viktig tema for meg

Overfor Se og Hør legger ikke Guttormsen skjul på at dette temaet betyr mye for henne.

- Dette er et utrolig viktig tema for meg, fordi jeg selv har opplevd utroskap og andre vanskelige ting i flere av mine tidligere forhold.

Samtidig kan influenseren fortelle at det først og fremst handler om at hun daglig blir kontaktet av kvinner som opplever fysisk og/eller psykisk vold i sine forhold.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Det er utrolig trist å se at så mange kvinner er i slike situasjoner. Jeg synes det er veldig fint å ha mulighet til å hjelpe disse kvinnene ved å svare på meldingene de sender meg, fortsetter Guttormsen.

Tobarnsmoren understreker at det også er menn som går gjennom utroskap, løgner og fysisk og/eller psykisk vold, men at lørdagens dans først og fremst er dedisert til damene.

- Budskapet mitt med dansen er at man ikke skal ha dårlig samvittighet for å ta valg som føles tunge, at ting kommer til å bli bedre, og sist men ikke minst, at det er lov å være egoistisk, sier 35-åringen.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

LES OGSÅ: Brudd med 23 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer