Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- Ting har endret seg mellom dem

Etter at Kourtney fikk seg ny kjæreste, skal ting ha blitt annerledes mellom henne og eksen.

ENDRET FORHOLD: Scott Disick og Kourtney Kardashian har vært svært nære som foreldre etter at de gikk hver til sitt. Nå skal imidlertid ting ha endret seg litt mellom dem. Foto: Skjermdump fra Instagram
ENDRET FORHOLD: Scott Disick og Kourtney Kardashian har vært svært nære som foreldre etter at de gikk hver til sitt. Nå skal imidlertid ting ha endret seg litt mellom dem. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den siste tiden har håpefulle fans sett et lite lys i enden av tunnelen når det kommer til kjærlighetshistorien mellom eksparet Scott Disick (37) og Kourtney Kardashian (42).

Men i februar ble det mørkt igjen.

Ny kjæreste

Da bekreftet nemlig realitystjernen at hun og musiker Travis Barker (45) var blitt kjærester. Duoen ble først koblet til hverandre i 2019, men den gang forklarte Travis at de bare var venner.

De to turtelduene har kjent hverandre i mange år, og flere ganger blitt observert på ulike middager og arrangementer sammen - og tidligere i år ble det altså bekreftet at de er blitt et par.

Dette betyr med andre ord at fansen kan se langt etter en romantisk gjenforening mellom Kourtney og ekskjæresten Scott.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Faktisk skal 42-åringens nye forhold ha påvirket båndet Kourtney og Scott har hatt etter at de gikk fra hverandre, ifølge ET Online.

Duoen samarbeider nemlig svært tett om de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), og har blant annet vært på familieferie sammen etter bruddet.

- Annerledes for han

Scott skal ifølge nettstedet forsøke å finne seg til rette med eksens nye, svært offentlige forhold.

- Travis er så forelsket og glad i Kourtney. De har den beste tiden sammen. Han er hundre prosent investert og ser en fremtid med henne, sier en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Kourtney lever sitt beste liv og er virkelig så lykkelig. At Kourtney og Travis er så seriøse har vært annerledes for Scott. Han prøver fremdeles å bli vant til det.

Ifølge kilden er Scott og Kourtney fremdeles nære, men ting har endret seg litt mellom dem.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner opp om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- En velsignelse

Da Kourtney hadde bursdag for bare få dager siden, var eksen blant dem som hyllet henne i sosiale medier. Han omtalte henne som den beste moren et barn kan ha.

Det er likevel Travis' bursdagshilsen som har fått mest oppmerksomhet i sosiale medier. Han benyttet kjærestens bursdag til å dele en rekke private bilder av de to.

I bildeserien er det spesielt den siste videosnutten som har vakt oppsikt.

«Jeg f****** elsker deg. Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen Kourtney Kardashian», skrev han til videoen.

LES OGSÅ: Scott og Amelia flytter sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer