Scott Disick og Amelia Hamlin:

- Ting er enkelt

Ting er i ferd med å bli nok så seriøst mellom Scott Disick og Amelia Hamlin.

KJÆRESTER: Scott Disick og Amelia Hamlin har datet siden i fjor høst. Til tross for aldersforskjellen skal ting gå svært bra. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB
KJÆRESTER: Scott Disick og Amelia Hamlin har datet siden i fjor høst. Til tross for aldersforskjellen skal ting gå svært bra. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har bydd på flere store forandringer i privatlivet til folk i og rundt Kardashian-familien. Ikke bare ser man nå slutten komme for «Keeping Up With the Kardashians», men også forhold har kommet og gått.

Mens Kim Kardashian (40) i februar tok ut skilsmisse fra Kanye West (43) etter et nesten syv år langt ekteskap, kunne storesøster Kourtney Kardashian (42) rundt samme tid bekrefte at hun har fått ny kjæreste.

FERDIG: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

Kourtneys ekskjæreste, Scott Disick (37), ble på sin side singel i mai i fjor. I høst ble han imidlertid koblet til kjendisdatteren Amelia Hamlin (19), som han siden har stått ved.

Sistnevnte forhold har fått stor oppmerksomhet, mye på grunn av Hamlins alder. Paret ser likevel ut til å ha det fint sammen - noe kilder bekrefter overfor ET Online.

Hennes første

Scott og Amelia, som offisielt skal ha blitt et par i februar, har siden i fjor høst tilbrakt mye tid sammen. Forholdet skal være av den seriøse arten, og paret skal nå ha planer om å flytte sammen.

Til tross for aldersforskjellen skal de altså trives så godt sammen at Scott nå er villig til å forlate Hidden Hills-hjemmet sitt, til fordel for et nytt liv på USAs østkyst med kjæresten.

- Amelia og Scott har det fint. Amelia er voksen for alderen, de går godt overens og ting er enkelt, sier en kilde til ET Online.

Kilden utdyper at 19-åringen skal ha et veldig godt øye til kjæresten, som dessuten skal være hennes første seriøse forhold.

- Hun liker å være søt med ham og har helt klart et stort crush på ham, sier kilden videre.

SERIØSE: Scott Disick og Amelia Hamlin ble fotografert på stranden på valentinsdagen tidligere i år. Foto: BACKGRID / NTB
SERIØSE: Scott Disick og Amelia Hamlin ble fotografert på stranden på valentinsdagen tidligere i år. Foto: BACKGRID / NTB Vis mer

Til sammenlikning med Amelias kjærlighetsfortid, har Scott en lang historie med nevnte Kourtney Kardashian, som han har de tre barna Reign (6), Penelope (8) og Mason (11) med. Han har også datet en rekke modeller - senest Sofia Richie (22) som han brøt med i fjor vår.

Flytter sammen

Det var i mars det ble kjent at det relativt nye paret angivelig skal flytte sammen. Scott har tidligere gitt uttrykk for at han ikke har ønsket å forlate Los Angeles, mye på grunn av barna og sitt nære forhold til Kourtney.

De siste månedene har han likevel tilbrakt mye tid i Miami, hvor han nå altså har planer om å slå seg ned - i hvert fall midlertidig.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Scott planlegger å flytte midlertidig til Miami for en forandring, og han vil veksle mellom å bo der og i Los Angeles, så han kan se barna sine og resten av familien, opplyste en kilde overfor Entertainment Tonight i mars.

En annen kilde kunne på tidspunktet røpe at forholdet med Amelia nå har blitt mer seriøst, og at hun er en del av flytteplanene.

- Amelia planlegger å flytte med ham. Scott var ensom da han og Sofia slo opp, noe som er en av grunnene til at han og Amelia ble sammen så fort. De har blitt mer seriøse nå. Scott har det fint med Amelia, hevdet kilden.

- Ting har forandret seg

Det er ukjent hvorfor Scott nå tar sjansen på å flytte fra California, men det kan tenkes det har å gjøre med at «Keeping Up With the Kardashians», hvor han har figurert i en årrekke, nå er ferdig innspilt.

Det er heller ikke utenkelig at Kourtneys nye forhold har fått han til å tenke nytt. I den seneste sesongen av realityprogrammet ga nemlig Scott uttrykk for at han ønsket en fremtid med ekskjæresten - i og med at de begge var single på tidspunktet det ble filmet.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Slik ble det derimot ikke, da de begge har funnet kjærligheten på hver sin kant. Hennes nye forhold skal likevel ha gått inn på Scott.

- Kourtney lever sitt beste liv og er virkelig så lykkelig. At Kourtney og Travis er så seriøse har vært annerledes for Scott. Han prøver fremdeles å bli vant til det, har en kilde fortalt ET Online.

LES OGSÅ: - Dater en tannpleier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer