<strong>«FARMEN KJENDIS»:</strong> Frank Løke tror ikke han får rampestempelet inne på gården. Ifølge han selv var det mange andre klovner der inne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«FARMEN KJENDIS»: Frank Løke tror ikke han får rampestempelet inne på gården. Ifølge han selv var det mange andre klovner der inne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Frank Løke:

- Ting blir blåst opp når det handler om meg

Men Frank Løke mener at han ikke får stempelet som ramp på «Farmen Kjendis».

Publisert

(Se og Hør): Den tidligere håndballproffen Frank Løke (37) har tidligere skapt overskrifter i media for sine kontroverser.

Blant annet da han fikk sparken fra Drammen håndballklubb, etter en hendelse på et julebord.

1. januar er Frank en av årets deltakere i sesong to av «Farmen Kjendis». I et intervju med Dagbladet, forteller 37-åringen at han ikke tror han vil bli en «Farmen»-ramp på gården.

- Det tror jeg faktisk ikke, for det var så mange andre klovner der inne. Jeg kunne sikkert ha køddet enda litt mer, men vi får se hvordan resultatet blir. Det som kommer får bare komme, sier han til avisen.

SINNE: Frank Løke og Mira Verås Larsen forsøker å passere det ledende laget i konkurranseløypa. Det får Eirik Verås Larsen til å koke. Video TV3 Vis mer

Rampegutt-stempelet har han pådratt seg gjennom en rekke hendelser i løpet av karrieren. Han forteller at noen var mer uskyldige enn andre.

Blant annet da hans kapte overskrifter for å ha rasert et hotellrom.

- Det føles som at ting blir blåst opp når det handler om meg. Hotellrom-episoden, der lampa ble ødelagt ved et uhell, ble for eksempel til overskrifter om at jeg hadde rasert et hotellrom, sier 37-åringen, og fortsetter:

- Jeg har stått i mange vanskelige situasjoner, men ler av alle historiene nå. Rampegutt-stempelet kan jeg fint leve med, for jeg eier tross alt ikke skam. Av og til får det konsekvenser, men det er sånn jeg er, og alltid har vært.

<strong>IMPONERENDE:</strong> Frank har gjennom en lang håndballkarriere imponert på håndballbanen. Foto: NTB Scanpix
IMPONERENDE: Frank har gjennom en lang håndballkarriere imponert på håndballbanen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kastet ut av VM

For to år siden fikk Frank sparken fra Drammen håndballklubb etter en episode på et julebord, der styret mente Løkes oppførsel var «uforenlig» med klubbens verdier.

Selv mente 37-åringen at situasjonen bunnet i økonomisk rot, og at styret fant en passende anledning til å kvitte seg med en dyr spiller som ham.​

Fire år tidligere, i 2011, skapte han nok en gang overskrifter, da brudd på alkoholreglene og regler for leggetid sørget for at han ble kastet ut av den norske VM-troppen.

Han har også fått kjeft for å ha kjøpt smuglerøl sammen med flere lagkamerater, og havnet på glattcelle i Paris etter en OL-kvalikkamp i 2008.

- Han havner på listen

Stylist og TV-profil Erlend Elias Bragstad (35) har tidligere listet opp en rekke personer som han i visse stunder ikke hadde et spesielt kjærlig forhold til på «Farmen Kjendis»-gården. Også Frank Løke var å finne på listen.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

- Maiken gikk meg jo veldig på nervene. Ellers havner nok Lene, Frank og Stian også på lista, sa Erlend Elias.

Til tross for at deltakerne ikke kom like godt overens med alle, understreket 35-åringen at han fikk et godt forhold til flere av dem, og at kontakten ble opprettholdt også etter endt innspilling.

- Ja, jeg er veldig god venn med for eksempel «Jegertvillingene». De har vært på besøk hos meg tre-fire ganger. Jeg har også tekstet med Frank, så jo da, jeg føler det. Etter at vi har sett alt på tv, så kan det imidlertid være at jeg endrer mening, sa han spøkefullt.

LES OGSÅ: - Jon er motvekten i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer