Tinder-profil avslørte «Paradise Hotel»-deltaker

Den aktuelle deltakeren hevder brukeren er falsk.

PARADISE: Snart er Triana Iglesias tilbake som programleder for «Paradise Hotel» på TV3 for tolvte gang. Årets deltakere er ikke kjent ennå, men på Tinder er en av dem avslørt. Foto: Skjermdump fra Tinder / TV3, Rune Bendiksen
PARADISE: Snart er Triana Iglesias tilbake som programleder for «Paradise Hotel» på TV3 for tolvte gang. Årets deltakere er ikke kjent ennå, men på Tinder er en av dem avslørt. Foto: Skjermdump fra Tinder / TV3, Rune Bendiksen Vis mer
Publisert

Snart sparkes den tolvte sesongen av «Paradise Hotel» i gang, men hvem som skal delta i den populære realityserien, er foreløpig ikke kjent.

To av deltakerne ble imidlertid avslørt under kanalens vårlansering i desember, men skandalehotellet vil som alltid fylles opp med flere håpefulle deltakere - som ikke har lov til å røpe at de er med i årets cast.

TV-KLARE: Rød Løper møtte to av deltakerne som er klare for «Paradise Hotel» i 2020. De avslører hvordan de skal sjokkere. Vis mer

En bruker på Tinder har derimot skrevet i bioen sin at han er blant de nye deltakerne i «Paradise Hotel».

«PH 2020» står det i Tinder-bioen, etterfulgt av en emoji av en palme.

Se og Hør er kjent med at mannen det er bilder av på Tinder-profilen er med i årets sesong av «Paradise Hotel», men selv hevder den aktuelle deltakeren at noen har laget en falsk profil - og brukt hans navn og bilder.

Dermed er en av deltakerne avslørt, enten han har gjort det selv eller ei.

Foto: Skjermdump fra Tinder
Foto: Skjermdump fra Tinder Vis mer

- Jeg har ikke Tinder, og har ikke vært på Tinder på lenge. Det er ikke første gang det har dukket opp en falsk bruker med mitt navn og mine bilder, heller, sier han til Se og Hør.

Den aktuelle deltakeren tror brukeren kan ha blitt laget etter at noen så ham i Viafree-programmet som viser auditionrundene til «Paradise Hotel» - for så å koble ham til programmet.

- Brudd på kontrakten

Kommunikasjonsrådgiver i Nent Entertainment Group, Thomas Horni, forteller til Se og Hør at deltakerne har fått klar og tydelig beskjed om at de ikke skal avsløre sin egen deltakelse før et eventuelt klarsignal.

SNART NY SESONG: Produksjonen har gjort en rekke endringer i forbindelse med ny sesong av «Paradise Hotel». Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- At enkelte deltakere har litt overtenning og ikke klarer å holde på «hemmeligheten», er ikke noe nytt. Det er imidlertid et brudd på kontrakten, og noe de ikke har lov til å gjøre, sier han til Se og Hør.

Horni ønsker ikke å si noe om eventuelle konsekvenser for dette.

- Men vi håper det har gitt ham mange Tinder-matcher, sier Horni.

VILL HISTORIE: Martine Lunde, Linni Meister og Dennis Poppe er med i et panel for å plukke ut årets «Paradise Hotel»-deltakere. I Viafree-serien «Paradise Auditions» får man se noen av søkerne. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

- Skal gjøre min greie

Som nevnt er to av årets «Paradise Hotel»-deltakere allerede kjent - Karl Fredrik Førli (20) og Yasmine San Miguel Moussaoui (21), som begge ble presentert på TV3s vårlansering.

Førstnevnte kunne den gang fortelle til Se og Hør at han har planer om å være seg selv og si alt han mener når han sjekker inn på luksushotellet.

DELTAKERE: Tasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli. Foto: Rød Løper
DELTAKERE: Tasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli. Foto: Rød Løper Vis mer

- Jeg skal gjøre min greie, for det har alltid funket for meg, sa han, og la samtidig til at han ikke hadde tenkt til å ha sex under innspilling.

Førlis meddeltaker, Yasmine San Miguel Moussaoui har meldt seg på fordi hun er lei av fordommene som ofte oppstår rundt realitydeltakere.

- Så lenge du går inn med dine verdier, kan du gjøre en god profil, sa hun, og la til at hun vil være en spiller inne på hotellet - da hun tross alt kan vinne 500 000 norske kroner på det.

LES OGSÅ: Forlovet med sin 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer