ENDELIG GIFT: Tina Turner og Erwin Bach har vært sammen i 27 år. I sommer ble de to mann og kone. Foto: Reuters
ENDELIG GIFT: Tina Turner og Erwin Bach har vært sammen i 27 år. I sommer ble de to mann og kone. Foto: ReutersVis mer

Tina Turner giftet seg i svart brudekjole

... og de kvinnelige gjestene ble bedt om å gå i hvite kjoler. Se bilder!

Se flere bilder fra bryllupsfesten nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: I midten av juli ga «Simply the Best»-sanger Tina Turner (73) og den tyske produsenten Erwin Bach (57) hverandre sine «ja» i en borgerlig seremoni i Sveits.

Et par dager senere ble det avholdt en stor bryllupsfest på parets eksklusive eiendom i Zurich, og blant de 200 gjestene var kjendiser som talkshowdronning Oprah Winfrey (59), og artistene Mark Knopfler (63) og Bryan Adams (53).

Bruden stilte, i likhet med nygifte Avril Lavigne (28), opp i en sort brudekjole. Til Hello!Magazine forteller Turner den spesielle historien bak den Swarovski krystall-belagte kjolen designet av Giorgio Armani:

- Jeg så den under en catwalk-visning i Beijing og tenkte: «Den kjolen der må jeg bare ha, selv om jeg aldri kommer til å bruke den. Men så kom jeg på: «Jeg kan jo bruke den som brudekjole!».

Og slik ble det.

I motsetning til hva man tidligere antok at kom til å bli en fest i buddhismens ånd - ettersom Turner har praktisert buddhisme i en årrekke - ble festen en hyllest til Turners amerikanske røtter.

- Jeg ønsket å ha det på den amerikanske måten, slik som jeg er vokst opp med. Og selvfølgelig justert det litt etter meg og «min ånd», sier hun videre til magasinet, og hinter blant annet til gjestenes antrekk.

Tina og Erwin ba nemlig de kvinnelige gjestene om å ikle seg hvite kjoler, mens mennene ble oppfordret til å gå med sort dress og tilhørende sløyfe.

Ifølge Hello!Magazine varte festen til langt utpå morgenkvisten dagen etter, og Tina kunne ikke være lykkeligere. Til magasinet har hun beskrevet epoken i livet sitt som «Nirvana».

- Det er den form for lykke som folk snakker om. Hvor du ikke ønsker deg noe mer, og kan trekke pusten dypt og si: «Alt er godt». Det er et fantastisk sted å være.

Ekteparet har vært sammen i 27 år, og Tina har bodd i Sveits de siste 20 årene.

Se flere bilder fra bryllupsfesten nederst i saken!

LES OGSÅ: Avslørte graviditet på direkten

GOD STEMNING: «Simply the Best»-sangerinnen koste seg blant venner og bekjente da hun og ektemannen holdt bryllupsfest på deres eksklusive eiendom i Zurich forrige helg. Foto: All Over Press
HVITT: I motsetning til de fleste andre bruder ville Tina Turner at hennes kvinnelige gjester skulle stille i hvite kjoler. Foto: FameFlynet
SOLFYLT: Mennene ble oppfordret til å stille med sort dress og sløyfe. Foto: FameFlynet
FLOTTE: Gjester på vei inn til bryllupsfesten. Foto: FameFlynet
LUKSUSEIENDOM: 200 gjester var invitert til festen for å feire at Erwin og Tina er blitt mann og kone etter 27 år som kjærester. Foto: FameFlynet
SORT OG HVITT: Tina Turner bar en Giorgio Armani-designet kjole belagt med Swarovski krystaller - og hadde oppfordret venninnene sine til å stille i hvite kjoler. Foto: All Over Press