VONDT: - Det var vondt å miste tvillingene, og det var en ekstra belastning å gjøre det offentlig, sier Tina Thompson. Her er hun avbildet sammen med kjæresten Frithjof Wilborn under "God kveld Norges" fest tidligere i høst. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
VONDT: - Det var vondt å miste tvillingene, og det var en ekstra belastning å gjøre det offentlig, sier Tina Thompson. Her er hun avbildet sammen med kjæresten Frithjof Wilborn under "God kveld Norges" fest tidligere i høst. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

Tina Thompson: - Det føltes brutalt

Tina Thompson snakker ut om den tøffe tiden etter at hun og Frithjof Wilborn mistet tvillingene i full offentlighet.

SEHER.NO: For en måned siden kom Se og Hør med sjokknyheten om at den tidligere TV 2-programlederen Frithjof Wilborn (47) hadde flyttet fra kona etter 24 år, og at han ventet tvillinger med sin nye kjæreste, 24 år gamle Tina Thompson (24).

Bare noen uker etter kom nok en sjokkbeskjed. Tina hadde mistet tvillingene da hun var halvveis i svangerskapet.

- Det var vondt å miste tvillingene, og det var en ekstra belastning å gjøre det offentlig. "Alle" visste jo at vi skulle ha barn, så derfor måtte det også offentliggjøres at vi mistet dem. Det føltes brutalt. Jeg vet jo at svært mange kvinner opplever det samme som meg en eller flere ganger, så vi gir ikke opp. Men tvillinger vil vi nok ikke få til flere ganger, sier en åpenhjertig Tina Thompson til bladet Kamille.

Det å plutselig bli en offentlig person, gikk hardt inn på Tina. Det ble mange meldinger både fra bloggere, nettdebattanter og på mailer direkte til paret. Noen var hyggelige, men det mest var ubehagelig. De fleste meldingene omhandlet den store aldersforskjellen mellom de to. Wilborn er to år eldre enn Tinas far.

- Det føltes håpløst å lese all dritten som ble skrevet på blogger, både om oss begge og hver for oss. Det er ufattelig hvor mange der ute som rett og slett bare er onde, sier Tina.

- Det oppstår mange fordommer når en mann på 47 og en dame på 24 blir sammen, da dukker blant annet far og datter-fordommene opp. Eller fordommer om at Tina må være en golddigger og at jeg må ha en langt fremskreden 40-årskrise. Vi er offer for den såkalte kjærligheten og forvirrende nok er hun 24 år, sier Wilborn til Kamille.

I intervjuet forteller paret at de møttes gjennom felles venner for ett og et halvt år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
- Det er tungt for familien