<strong>LAGER COVER AV BREMNES-LÅT:</strong>  - Jeg har allerede bedt Kari Bremnes om unnskyldning for hvordan versjonen blir på forhånd. Kanskje det blir en form for skandale, sier Jason «Timbuktu&#184; Diakitè  om sin deltakelse i det nye TV 2-programmet «Cover me Foto: NTB scanpix, Ola Torkelsson
LAGER COVER AV BREMNES-LÅT: - Jeg har allerede bedt Kari Bremnes om unnskyldning for hvordan versjonen blir på forhånd. Kanskje det blir en form for skandale, sier Jason «Timbuktu¸ Diakitè om sin deltakelse i det nye TV 2-programmet «Cover me Foto: NTB scanpix, Ola Torkelsson Vis mer

Timbuktu hyller Bremnes på TV

- Jeg har allerede bedt om unnskyldning.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske hip-hop stjernen Jason «Timbuktu¸ Diakitè (37) og den norske artisten Kari Bremnes (55) er to av sangerene som skal framføre coverversjoner av hverandres låter i det nye TV 2-programmet «Cover me» til høsten, ifølge VG.

Til avisen sier Timbuktu at hans Bremnes-låt vil komme i svært uvanlig drakt.

- Jeg har allerede bedt Kari Bremnes om unnskyldning for hvordan versjonen blir på forhånd. Kanskje det blir en form for skandale.

- Det handler om at man dels vil behandle låten med respekt, samtidig som det må være en mening med at jeg synger en versjon av låten. Hvis ikke hadde det vært bedre om hun hadde sunget selv. Så man må legge inn noe selv uten å ødelegge, og det er en jævla utfordring.

Totalt skal ti artister være med i programmet, som er inspirert av suksessen «Hver gang vi møtes».

Foreløpig er det ikke kjent når til høsten det nye programmet vil få premiere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dale Oens kjæreste klar for TV 2-sporten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer