Timberlake viste frem sjeldne bilder av sønnen

Vesle Silas (5 mnd.) stjal showet hos talkshow-verten Jimmy Fallon.

OVERRASKET PUBLIKUM: Superstjernen Justin Timberlake lot talkshow-vert Jimmy Fallon vise frem nye bilder av lille Silas Randall Timberlake onsdag kveld. Den relativt nybakte ettbarnsfaren så ut til å bli rørt av begeistringen bildene vakte hos publikum.  Foto: Fallon Tonight/ NTB Scanpix
OVERRASKET PUBLIKUM: Superstjernen Justin Timberlake lot talkshow-vert Jimmy Fallon vise frem nye bilder av lille Silas Randall Timberlake onsdag kveld. Den relativt nybakte ettbarnsfaren så ut til å bli rørt av begeistringen bildene vakte hos publikum. Foto: Fallon Tonight/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gjestet superstjernen Justin Timberlake (34) «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Artisten og skuespilleren vakte begeistring hos publikum da han fremførte «The History of Rap - part 6» sammen med Fallon, men det var likevel sønnen hans som stjal showet.

Justin Timberlake, som ble far til Silas Randall (5 mnd.) i april, hadde nemlig med seg et par nye bilder av sjarmtrollet til talkshowet.

Ifølge People ble babybildene både vist under TV-sendingen og lagt ut på Twitter-profilen til talkshowet.

På det ene bildet holder Justin Timberlake sønnen begeistret opp mot kamera. Det andre bildet er trolig tatt like etter at kona Jessica Biel (33) har gitt Silas et bad. Ikledd badekåpe gir «Total Recall»-stjernen sønnen, som er pakket inn i et badehåndkle med elefanthette, et kyss på kinnet.

Sjarmert i senk av sønnen

«Mirrors»-sangeren delte dessuten litt av farslykken med talkshow-verten og publikum i salen. Stjerneartisten fortalte varmt om opplevelsen av å bli pappa for første gang.

- Det er den mest vanvittig fantastiske, vidunderlige og utrolige tingen som noensinne kan skje med deg, fortalte Justin Timberlake til Jimmy Fallon ifølge Daily Mail.

Videre røpet 34-åringen kry at «dada» (amerikansk variant av «pappa», journ.anm.) var det første ordet sønnen hans ytret.

Saken fortsetter under bildet.

STJAL SHOWET: Lille Silas Randall ble unektelig et tema da Justin Timberlake gjestet talkshowet til Jimmy Fallon i New York onsdag kveld. Stjerneartisten overrasket med private babybilder av den sjarmerende sønnen. Foto: Xposure
STJAL SHOWET: Lille Silas Randall ble unektelig et tema da Justin Timberlake gjestet talkshowet til Jimmy Fallon i New York onsdag kveld. Stjerneartisten overrasket med private babybilder av den sjarmerende sønnen. Foto: Xposure Vis mer

De ferske babybildene av stjerneparets førstefødte gir et sjeldent glimt inn i privatlivet til Timberlake og Biel. Paret, som giftet seg i 2012, har tidligere vært kjent for å verne godt om livene sine. Nå kan det virke som om babylykken har gjort dem mykere i kantene.

Før lille Silas Randall ble født holdt Jessica Biel en lav offentlig profil. Det var først på Justin Timberlakes 34-årsdag i januar at graviditeten ble bekreftet.

Elsker foreldrerollene

Det stolte foreldreparet har imidlertid delt et par bilder av sønnen med offentligheten også før Timberlakes opptreden hos Jimmy Fallon.

Det første babybildet kom en knapp uke etter at fødselen ble kjent. Dengang delte Timberlake et søtt bilde av kona og sønnen på Instagram-profilen sin, der lille Silas så ut til å være kledd for en basketballkamp.

Saken fortsetter under bildene.

ELSKER FAMILIELIVET: Stjerneparet Justin Timberlake og Jessica Biel har tidligere vernet godt om privatlivet sitt. Etter at de ble foreldre i april har de ikke klart å dy seg - sønnen Silas er blitt vist frem på Instagram to ganger på fem måneder.  Foto: NTB Scanpix
ELSKER FAMILIELIVET: Stjerneparet Justin Timberlake og Jessica Biel har tidligere vernet godt om privatlivet sitt. Etter at de ble foreldre i april har de ikke klart å dy seg - sønnen Silas er blitt vist frem på Instagram to ganger på fem måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da amerikanerne feiret farsdagen i juni, la den stolte ettbarnsfaren ut babybilde nummer to på sosiale medier. Justin Timberlake markerte sin nye rolle med et bilde av seg selv og sønnen ikledd en søt body med skriften: «I <3 daddy» på.

Jessica Biel er mindre aktiv på Instagram enn ektemannen, men nylig åpnet den flotte skuespillerinnen seg om morsrollen. På sin første offentlige opptreden siden fødselen, fortalte Hollywood-stjernen om hva hun synes er mest magisk ved det å være mor.

- Det må være det øyeblikket han våkner etter å ha sovet. Da ser han seg rundt i rommet, og når jeg sniker meg over sengekanten for å kikke på ham, så lyser fjeset hans opp mens han lager en høy, lykkelig lyd.

- Et digert smil, uten tenner som viser at han er glad for at jeg er i live. Det føles magisk og det er vanskelig å slutte å se på ham, fortalte Jessica Biel åpenhjertig til E!News.com i slutten av august.

STRÅLTE: Skuespiller og ettbarnsmor Jessica Biel lettet på sløret om morsrollen da hun gjestet #BAREITALL + BARE AW15-lanseringen i Santa Monica i slutten av august. Foto: SipaUSA
STRÅLTE: Skuespiller og ettbarnsmor Jessica Biel lettet på sløret om morsrollen da hun gjestet #BAREITALL + BARE AW15-lanseringen i Santa Monica i slutten av august. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er et rart par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer