Timberlake overrasket kona på bursdagen

- Jeg kan ikke sette ord på hva du betyr for meg.

LYKKELIGE: Justin Timberlake og Jessica Biel har vært gift siden 2012, men virker fremdeles like forelsket i hverandre.  Foto: Broadimage
LYKKELIGE: Justin Timberlake og Jessica Biel har vært gift siden 2012, men virker fremdeles like forelsket i hverandre. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: Gullstrupen Justin Timberlake (35) og kona Jessica Biel (34) er sjelden redde for å skjule sin begeistring for hverandre.

Det var intet unntak da Biel fylte 34 år torsdag denne uken.

«Mirror»-sangeren overrasket nemlig kona med en vakker og åpenhjertig bursdagshilsen på bursdagen hennes. Han åpnet seg om sine sterke følelser for Biel under et søtt parbilde av dem på Instagram. 

- Gratulerer med dagen, kjære!! Jeg kan ikke sette ord på hva du betyr for meg... Du er den BESTE moren og kona en mann noensinne kan be om. Jeg elsker deg fra MÅNEN OG TILBAKE!!!! - Din ektemann, skrev Justin under bildet der han kysser Biel på kinnet.

Saken fortsetter nedenfor. 

Lykkelige foreldre

Biel og Timberlake ble kjærester i 2007, etter de i flere år hadde vært gode venner. Det var under et Oslo-besøk den samme sommeren at paret viste seg offentlig sammen for første gang. 

Selv om de brøt i 2010, fant de tilbake til hverandre året etter og i 2012 sto drømmebryllupet på det eksklusive resortet Borgo Egnazia i Sør-Italia.

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG GIFT: Ekteparet prydet forsiden på kjendisbladet People i november 2012 - måneden etter at drømmebryllupet fant sted i Italia. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Ekteparet prydet forsiden på kjendisbladet People i november 2012 - måneden etter at drømmebryllupet fant sted i Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer

I april i fjor ble stjerneparet foreldre for første gang, og de var raskt ute med å fortelle at det nye familiemedlemmet skulle hete Silas Randall.

Det var på Justins 34-årsdag i februar i fjor at han selv avslørte via sin Instagram-konto at han og kona ventet sitt første barn sammen. Det avslørte han ved å dele et bilde der han kysset Biels voksende babymage. 

Etter fødselen av den vesle gutten, har både sangeren og skuespilleren skrytt stort om livet som nybakte foreldre. 

Da «Cry Me A River»-sangeren gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i fjor, åpnet han seg for første gang om farslykken.

- Det er den mest vanvittig fantastiske, vidunderlige og utrolige tingen som noensinne kan skje med deg, fortalte Justin Timberlake til Jimmy Fallon ifølge Daily Mail.

STOLT: Justin Timberlake har flere ganger vist frem sin kjære øyensten i sosiale medier. Foto: Xposure
STOLT: Justin Timberlake har flere ganger vist frem sin kjære øyensten i sosiale medier. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Har ikke tid til ny baby