Justin Timberlake:

Timberlake ler av denim-fortiden med Britney Spears

- Dette er et godt bevis på at alle trender kan brytes, sier norsk moteekspert.

<strong>IKKE GLEMT:</strong> Det er 15 år siden det tidligere superparet Britney Spears og Justin Timberlake stilte på den røde løperen med matchende denim-antrekk. Foto: NTB scanpix
IKKE GLEMT: Det er 15 år siden det tidligere superparet Britney Spears og Justin Timberlake stilte på den røde løperen med matchende denim-antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste vil nok se for seg nøyaktig samme bilde dersom man sier navnet Justin Timberlake (35) etterfulgt av ordet «denim».

For selv om det er hele 15 år siden den tidligere 'N Sync-stjerna og eks-kjæresten Britney Spears (34) dukket opp på American Music Awards i matchende denim-antrekk, ligger dette moteøyeblikket fremdeles friskt i minnet hos veldig mange.

Antrekkene, som bestod av denim fra topp til tå, blir nærmest ansett som ikonisk. Nå forklarer Timberlake hva han selv tenker om det modige klesvalget.

Gjør narr av eget antrekk

Det gjorde han da han mandag gjestet det australske talkshowet «The Project.»

- Hva har du lært av bransjen nå, som du ikke visste da du var med i 'N Sync? spør programleder Peter Helliar, skriver Us Weekly.

<strong>HYLLEST:</strong> Rapperen Riff Raff og artist Katy Perry gjenskapte Britney Spears og Justin Timberlakes antrekk. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
HYLLEST: Rapperen Riff Raff og artist Katy Perry gjenskapte Britney Spears og Justin Timberlakes antrekk. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer

- Om du bruker denim on denim, vil det bli dokumentert, svarer sangstjerna lattermildt under tv-innslaget.

Helliar påpeker at han har hørt at trenden, som var populær på 90-tallet, er på vei tilbake igjen, men da bryter Timberlake fort inn:

- Vet du hva... Jeg tror ikke at en gang jeg kunne fått det tilbake.

Gjenskapte antrekkene

«Cry Me a River»-stjernen og Britney Spears møtte hverandre for første gang som barn, da de begge entret rampelyset gjennom «The Mickey Mouse Club».

I 1999 utviklet vennskapet seg, og frem til bruddet i 2002 var de et av verdens hotteste kjendispar. Det var altså året før de gikk hver til sitt, at de skapte motehistorie på den røde løperen.

I senere tid har kjendiser gjenskapt stilen.

Senest for to år siden dukket popstjerna Katy Perry (32) opp på MTV Video Music Awards i en kjole som tydelig var inspirert av Spears.

Med seg hadde hun rapperen Horst Simco (34), også kjent som Riff Raff, som også var ikledd jeansbukse - og jakke.

I 2013 tvitret også Miley Cyrus (24) om eks-parets motevalg.

«Jeg ønsker en kjæreste som vil gå med jean on jean on jean med meg», skrev hun til et bilde fra prisutdelingen i 2001.

- De brøt alle moteregler

Moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir forteller overfor Dagbladet at bildet av Spears og Timberlake er ikonisk - på en god og dårlig måte.

- Rent motemessig ble det nok både elsket og hatet. Det er jo 15 år siden, og denim er jo alltid i motebildet. «Denim on denim» er jo en trend i år også, fordi 90-tallsstilen har kommet tilbake for fullt, men det er jo en gylden regel som heter «less is more» - som de har brutt fullstendig her. Igjen er dette et godt bevis på at alle trender kan brytes.

Hun forklarer at hun i utgangspunktet synes at «Toxic»-sangeren så kul ut - dersom hun hadde droppet veska og krystallsmykket.

- Alt handler jo om stylingen. Men jeg forstår at Justin Timberlake angrer. Altså, den hatten... Og dersom ikke en gang Timberlake klarer å få det til å funke, klarer ingen det. Det jeg elsker med antrekket er at de på en måte brøt alle moteregler og klarte å få til noe som ble ikonisk, slår Einarsdóttir fast.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer