Timberlake koblet til Kunis dagen etter bruddet

Justin Timberlake koblet med Mila Kunis dagen etter bruddet ble kjent.

RETT I NYTT FORHOLD?: Først ble Mila Kunis singel, så fulgte Justin Timberlake etter. Nå kobles de to, som spilte i filmen Friends with Benefits, til hverandre.  Foto: Stella Pictures
RETT I NYTT FORHOLD?: Først ble Mila Kunis singel, så fulgte Justin Timberlake etter. Nå kobles de to, som spilte i filmen Friends with Benefits, til hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Fredag bekreftet en talsperson for Justin Timberlake (30) og Jessica Biel (29), at paret har gått hver til sitt. De to skal fortsatt være venner, og bruddet skal ha kommet etter et gjensidig ønske fra stjernene.

Men allerede lørdag ble «Black Swan»-skuespiller Mila Kunis (27) dratt inn som en mulig årsak til bruddet. Ifølge flere amerikanske nettsider, skal Justin og Mila ha flørtet heftig siden september, da de møttes under deres felles film med den passende tittelen «Friends with benefits».

Kilder nær Timberlake sier til E! Online at popstjernen skal være «veldig interessert» i medskuespilleren, og at de har veldig god kjemi. Også til Perezhilton bekrefter kilder dette.

Under årets Oscar-show i slutten av februar dukket Justin opp på den røde løperen med moren sin, mens Jessica Biel kom alene på Vanity Fair-festen seinere på kvelden. Kuriøst nok delte Timberlake ut en pris sammen med Mila Kunis under seremonien. På den røde løperen fikk han spørsmål om hvordan det var å spille inn sexscener med Kunis.

- Det er enkelt. Jeg tror jeg kan snake på vegne av alle menn i verden når jeg sier at det er den enkle delen, sa Timberlake.

Kunis, ble også single for ikke lenge siden, da det ble slutt med «Hjemme alene»-stjernen Macaulay Culkin etter åtte år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutt for superparet