Timberlake åpner seg om bruddet fra Britney

- Hele verden visste om det.

<strong>BERØMTE EKSER:</strong> Her er Justin Timberlake og Britney Spears publikum på en basketball-kamp i Philadelphia bare noen måneder før det ble slutt i 2002.   Foto: NTB Scanpix
BERØMTE EKSER: Her er Justin Timberlake og Britney Spears publikum på en basketball-kamp i Philadelphia bare noen måneder før det ble slutt i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra 1999 til 2002 var Justin Timberlake (35) og Britney Spears (34) et av Hollywoods aller hotteste kjærestepar.

De fikk enorm oppmerksomhet i media, og få glemmer den gangen duoen dukket opp i matchende jeans-antrekk under MTV Video Music Awards i 2001.

Etter tre år som kjærester tok forholdet brått slutt i mars 2002, og ryktene ville den gang ha det til at Britney hadde vært utro med koreografen og Justins gode venn Wade Robson. 

I desember samme året ga Timberlake ut låta «Cry Me A River» som handler om bruddet.

Da han skulle introdusere sangen under en konsert i New Orleans for tre år siden skal Justin ha kommet med følgende stikk til eksen:

- Noen ganger i livet tror man at man har funnet den rette personen. Men plutselig en dag finner man ut at hun bare er en «bitch», sa han til publikum, ifølge HollywoodLife.com.

Nå åpner «Rock Your Body»-sangeren seg ytterligere om bruddet som skjedde for 14 år siden.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>UFORGLEMMELIG:</strong> Britney Spears og Justin Timberlake fikk slakt da de stilte på rød løper under MTV Video Music Awards i dette matchende antrekket i januar 2001. Foto: REUTERS
UFORGLEMMELIG: Britney Spears og Justin Timberlake fikk slakt da de stilte på rød løper under MTV Video Music Awards i dette matchende antrekket i januar 2001. Foto: REUTERS Vis mer

På spørsmål om det finnes noen sannhet i myten om at en artist må være deprimert for å skape noe, svarer han følgende til italienske Vanity Fair:

- Det kommer an på. Tidligere har sorg hjulpet meg å skrive. «Cry Me A River» ble skrevet mens jeg hadde det vondt, og hele verden visste om det, avslører han til bladet, ifølge Contactmusic.com.

I låtens musikkvideo tar Justin hevn på eksen, ved bruk av en Britney look-a-like, mens han filmer seg selv i hennes hjem med en annen kvinne, skriver nettstedet.

Slik har Francis Lawrence, som regisserte musikkvideoen, tidligere forklart videoen:

- Justin og jeg hadde en samtale over telefon, og alt han sa var at han ønsket at det skulle være dansing i den, men at jeg kunne gjøre min greie. Han fortalte meg hva sangen handlet om, men på en generell måte. Han sa det var en avskjedssang, og da var dette ideen jeg kom opp med.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> I 2012 giftet Justin seg med skuespilleren Jessica Biel. De har sønnen Silas sammen. Foto: Broadimage
LYKKELIG GIFT: I 2012 giftet Justin seg med skuespilleren Jessica Biel. De har sønnen Silas sammen. Foto: Broadimage Vis mer

Skrøt av eksen

Timberlake, som i dag er gift og har barn med Jessica Biel (34), har også uttalt at han forstår godt at forholdet til popprinsessen skapte mye nysgjerrighet blant fans og presse.

- Jeg var veldig fascinert av henne. Når jeg ser tilbake på det så må jeg innrømme at forholdet vårt skapte store forventninger, har han sagt til Barbara Walters.

Og da Britney gikk gjennom sitt svært offentlige sammenbrudd i 2007, hadde Timberlake bare fine ting å si om eksen.

- Jeg synes hun er en fantastisk person. Jeg kjenner henne ikke like godt som jeg gjorde, men jeg vet at hun har et fantastisk stort hjerte og er et fantastisk menneske, sa Justin da han gjestet Oprah den gang.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HÅND I HÅND:</strong> Duoen var i strålende humør på den røde løperen under American Music Awards i Los Angeles to måneder før bruddet.  Foto: REUTERS
HÅND I HÅND: Duoen var i strålende humør på den røde løperen under American Music Awards i Los Angeles to måneder før bruddet. Foto: REUTERS Vis mer

Timberlake innrømmet samtidig at de hadde mistet kontakten og at han ikke visste hva som skjedde med alle skandalene rundt henne.  

- Helt ærlig, så vet jeg ikke! Jeg har ikke snakket med henne på flere år. Men jeg har ingen vonde tanker om henne og kommer alltid til å være glad i henne, sa han til Oprah.

Året etter avslørte Britney at hun følte seg ensom etter at forholdet til Justin tok slutt.

- Han var en del av det store jeg hadde blitt. Og da han var borte følte jeg ingenting lenger, og tenkte bare: «Hva skal jeg gjøre med meg selv?»

- Da det tok slutt følte jeg meg så utrolig ensom. Jeg ville ikke tro at det var sant. Jeg bearbeidet det aldri, jeg bare gikk videre, sa hun til MTV News.

LES OGSÅ: Rob Kardashian avslører hvordan drømmefamilien ser ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer