LIKER RYNKENE: Sharon Stone mener rynkene gjør henne mer interessant og virker tiltrekkende på det motsatte kjønn.  Foto: Fame Flynet Norway
LIKER RYNKENE: Sharon Stone mener rynkene gjør henne mer interessant og virker tiltrekkende på det motsatte kjønn. Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Tiltrekker seg unge menn med rynkene

Sharon Stone dater 27 år yngre modell - og forklarer hvordan hun vant ham.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Sharon Stone (54) ser lykkeligere ut enn på lenge etter at hun begynte å date modellen Martin Mica (27).

«Basic Instinct»-stjernen er overbevist om at de fleste menn foretrekker en eldre kvinne. Og mens de fleste kvinner gjør alt for å unngå rynker, er det nettopp det stjernen hevder gjør henne attraktiv.

- De elsker linjer rundt øynene og munnen fordi det forteller dem at du har ledd og at du kommer til å le og være tilgivende og omsorgsfull, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

54-åringen mener det attraktive er det rynkene representerer.

- Sex og seksualitet handler ikke om armene eller bena dine er rynkete. En mann snur seg mot deg og sier «Jeg elsker måten du ler», og det er det som tenner ham.

Sharon og Martin møtte hverandre på en Vouge-fest i Brasil og 54-åringen skal ha tatt med argentineren på hotellrommet kun timer etter at de møtte hverandre.

Stone giftet seg med TV-produsent Michael Greenburg i 1984, men de to skilte seks år senere. Da hadde paret allerede vært separert i tre år.

Hun har siden vært forlovet med produsenten Bill McDonald, som hun møtte under innspillingen av «Silver» i 1993. I februar 1998 giftet Stone seg med Phil Bronstein, men skilte seg for andre gang i 2004.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er ikke til å kjenne igjen