Emily Ratajkowski:

- Tiltrekker meg de verste

Supermodellen har vært koblet til flere stjerner den siste tiden.

OM DATING: Emily Ratajkowski forteller hvorfor hun hater å date menn. Foto: Skjermdump Instagram
OM DATING: Emily Ratajkowski forteller hvorfor hun hater å date menn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (31) har det siste halvåret blitt koblet til både Brad Pitt (59) og Pete Davidson (29), etter det i fjor sommer ble kjent at hun og eksmannen Sebastian Bear-McClard skulle skilles - etter utroskapsryktene.

Ratajkowski og Davidsons flørt pågikk frem til nå nylig, og ble ikke avsluttet før helt på tampen av 2022. 31-åringen gikk dermed inn i det nye året som en singel kvinne.

Nå langer modellen ut mot menn og deler sin frustrasjon rundt dating. Det gjør hun i sin egen podkast «High Low», melder Daily Mail.

I episoden åpner hun seg om hva hun hater med å date, spesielt menn:

- De sier sånn: «Du er spesiell! Du har klart det!». Men sakte, men sikkert blir de emaskulert uten å vite hvordan de skal håndtere de følelsene, så de begynner å avsky deg.

- De begynner å rive deg ned, og vipps så er du tilbake der du startet. Og det er så kjipt og urettferdig, fordi jeg føler at det er mange menn som virkelig tror de vil ha en sterk kvinne, men så vet de faktisk ikke hvordan de skal håndtere det eller hva det betyr for deres egen identitet, raser hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.