Emily Ratajkowski:

- Tiltrekker meg de verste

Supermodellen har vært koblet til flere stjerner den siste tiden.

OM DATING: Emily Ratajkowski forteller hvorfor hun hater å date menn. Foto: Skjermdump Instagram
OM DATING: Emily Ratajkowski forteller hvorfor hun hater å date menn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (31) har det siste halvåret blitt koblet til både Brad Pitt (59) og Pete Davidson (29), etter det i fjor sommer ble kjent at hun og eksmannen Sebastian Bear-McClard skulle skilles - etter utroskapsryktene.

Ratajkowski og Davidsons flørt pågikk frem til nå nylig, og ble ikke avsluttet før helt på tampen av 2022. 31-åringen gikk dermed inn i det nye året som en singel kvinne.

BRUDD: Pete Davidson og Emily Ratajkowski skal ha innledet en romanse i høst. På tampen av 2022 tok imidlertid romansen slutt. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB
BRUDD: Pete Davidson og Emily Ratajkowski skal ha innledet en romanse i høst. På tampen av 2022 tok imidlertid romansen slutt. Foto: Michael Simon/Shutterstock/NTB Vis mer

Nå langer modellen ut mot menn og deler sin frustrasjon rundt dating. Det gjør hun i sin egen podkast «High Low», melder Daily Mail.

I episoden åpner hun seg om hva hun hater med å date, spesielt menn:

- De sier sånn: «Du er spesiell! Du har klart det!». Men sakte, men sikkert blir de emaskulert uten å vite hvordan de skal håndtere de følelsene, så de begynner å avsky deg.

KRYPTISK: Influenser Sophie Elise Isachsen er «definitivt ikke singel» - det forteller hun på magasinet Subjekt sin fest 13. desember. Reporter: Anita Kristiansen/Dagbladet Vis mer

- De begynner å rive deg ned, og vipps så er du tilbake der du startet. Og det er så kjipt og urettferdig, fordi jeg føler at det er mange menn som virkelig tror de vil ha en sterk kvinne, men så vet de faktisk ikke hvordan de skal håndtere det eller hva det betyr for deres egen identitet, raser hun videre.

Ratajkowski skal imidlertid ikke ha nevnt noen navn, men det er trolig noen av hennes tidligere flammer som vil føle seg litt truffet av det hun sier videre:

- Jeg sa til venninnen min at jeg føler at jeg tiltrekker meg de verste mennene. Noen ganger tenker jeg bare: «faen». Fordi jeg vil ha en selvsikker mann. Men jeg vil ikke ha en altfor selvsikker mann som har noe å bevise og som prøver å bevise det gjennom meg. Det er ikke det jeg vil, fastslår Ratajkowski.

ELLE-GALLAEN: Astrid S kommenterer kjærlighetslivet. Reporter: Jenny Aas. Video: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Hånd i hånd med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer