«Svenske Hollywoodfruer»:

Tiltalt etter overfall mot Hollywood-frua

Isabel Adrian (41) ble overfalt og ranet på høylys dag i Stockholm.

OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) ble i vinter overfalt og ranet i Stockholm. Nå er tre menn tiltalt i saken. Her er hun sammen med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3
OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) ble i vinter overfalt og ranet i Stockholm. Nå er tre menn tiltalt i saken. Her er hun sammen med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

I vinter kunne svenske medier melde om at en kvinnelig tv-profil hadde blitt ranet i Stockholm. En drøy måned seinere ble det kjent at offeret var den 41 år gamle Isabel Adrian, kjent fra tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer».

Nå er tre personer tiltalt for overfall og for medvirkning til overfall.

Det melder Expressen.

- Jeg kommer til å levere tiltalen i løpet av formiddagen, sier aktor i saken, Fredrik Karlsson, til den svenske avisa.

Overfalt på dagtid

Ifølge Expressen heter det i tiltalen at ranet skal ha vært planlagt og rettet direkte mot Adrian.

- Ransofferet har blitt ranet for veske og mobiltelefon, og offeret skal også ha blitt truet.

Ifølge Aftonbladet var 41-åringen på vei ut av et parkeringshus, midt på dagen, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

RYSTET: Den svenske tv-profilen Isabel Adrian (41), her avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
RYSTET: Den svenske tv-profilen Isabel Adrian (41), her avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fire menn rømte fra åstedet etter overfallet, bekreftet Ola Österling ved politiets regionkontor i Stockholm etter hendelsen. To menn ble seinere pågrepet og varetektsfengslet for det brutale ranet, der de fikk med seg alt fra smykker, ringer og penger til husnøkler og realityprofilens veske.

Da nyheten om ranet først ble kjent, ønsket Adrian at navnet hennes skulle holdes unna offentligheten. For å unngå en rykteflom, sto hun likevel fram med navnet en drøy måned seinere.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson krangler med Isabel Adrian på photoshoot. Vis mer

Forlot Sverige

Da navnet ble kjent, opplyste tv-stjernas advokat, Emma Ragnarson, at Adrian fortsatt var svært rystet og sjokkert, og at hun ville holde seg unna offentligheten den kommende tida.

- Min klient har nå forlatt Sverige for å komme til hektene. Hun ber om respekt for privatlivets fred, både for seg selv og sin familie, opplyste Ragnarsson.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Ragnarsson onsdag.

Adrian har medvirket i flere sesonger av «Svenske Hollywoodfruer», der høylytte diskusjoner, drama og krangling ofte er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

41-åringen er gift med den svenske DJ-en og plateprodusenten Steve Angello (36). Paret er hovedsakelig bosatt i USA, men har flere leiligheter i Sverige.

Siden hendelsen har Adrian holdt en lav profil, noe som blant annet er blitt lagt merke til på sosiale medier, der 41-åringen vanligvis er svært aktiv.

LES OGSÅ: - Blir ikke noe «Hollywoodfruer» uten meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer