Mahek Bukhari:

Tiltalt: - Drepte etter sexvideo-trussel

TikTok-stjernen møter i retten i disse dager.

TILTALT: Influenser Mahek Bukhari risikerer fengselsstraff, etter at hun skal ha drept to menn. Foto: Skjermdump Instagram
TILTALT: Influenser Mahek Bukhari risikerer fengselsstraff, etter at hun skal ha drept to menn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager pågår rettssaken mot åtte mennesker, som står tiltalt for å ha drept to menn i en bilkrasj i byen Leicester i England, ifølge Independent.

Blant de tiltalte er TikTok-stjerna Mahek Bukhari (23), kjent blant de 130 000 TikTok-følgerne og 41 000 Instagram-følgerne som Maya, og mora Ansreen (45).

Etter en omfattende etterforskning, utført av Leicestershire-politiet, står de begge nå tiltalt for drap - noe både mor og datter, samt de seks andre involverte i saken, nekter for.

- Jeg kommer til å dø

Saken skal bunne i en tre år lang affære mellom mora og en av de avdøde, Saqib Hussain (21), kommer det fram i retten.

Det hele eskalerte imidlertid da han skal ha truet med å lekke en sexvideo de hadde laget, slik at ektemannen hennes og resten av familien fikk vite om affæren. Trusselen kom etter at 45-åringen ønsket å forlate relasjonen, kommer det fram i retten.

Deretter skal Bukhari ha laget en plan, sammen med flere andre, for å drepe moras tidligere kjæreste.

Saqib Hussain og vennen Mohammed Hashim Ijazuddin (21), mistet livet da bilen de satt i krasjet inn i et tre i februar i år. Bilen skal ha blitt delt i to, før den tok fyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer