TØFF TV-KONKURRANSE: På "Nada más que la verdad" på den colombianske tv-kanalen Caracol har deltagerne fått 21 spørsmål hver, og det er ikke lov til å svare usant. Nå er programmet stoppet. Foto: Fra tv-kanalen Caracol
TØFF TV-KONKURRANSE: På "Nada más que la verdad" på den colombianske tv-kanalen Caracol har deltagerne fått 21 spørsmål hver, og det er ikke lov til å svare usant. Nå er programmet stoppet. Foto: Fra tv-kanalen CaracolVis mer

Tilsto mordplaner på tv!

Et colombiansk tv-program ble avlyst etter at en deltager tilstod at hun hadde planlagt å begå drap...

SEHER.NO: Den colombianske tv-kanalen Caracol Television har sett seg nødt til å stanse programserien "Nada más que la Verdad" ("kun sannheten") etter at en kvinnelig deltager innrømmet på direkten at hun hadde hentet inn en leiemorder til å ta livet av ektemannen, skriver Ekstra Bladet.


Programmet gikk ut på at deltagerne skulle svare på 21 spørsmål uten å lyve, samtidig som de var tilkoblet en løgndetektor. Dette for å kunne vinne hovedpremien på i overkant av 270.000 kroner.


Blant publikum satt så deltagernes familie og venner, som da måtte se på at deltagerne innrømmet alt fra utroskap til narkotikasmugling.


Men det var nok likevel deltager Rosa Maria Solano som sjokkerte flest...


Hun måtte nemlig innrømme at hun lenge har ønsket ektemannen død, men at hun aldri hadde fått ønsket oppfylt, for leiemorderen hun hadde betalt for å utføre udåden hadde advart ektemannen slik at han rakk å stikke av.


Solano, som hadde den klart beste historien og bestod alle testene i programmet, vant dermed en premie på 140.000 kroner.


Spørsmålet er om hun er ekstremt god til å lyve, eller om hun faktisk fortalte sannheten.


LES OGSÅ: - Frikjent for rumpedrap