Katie Price og Kieran Hayler:

Tilstår affære med barnevakten

- Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også.

TATT PÅ FERSKEN: Kieran Hayler innrømmer at han har vært utro med barnevakten, men hevder at han ikke kan noe for det. Foto: NTB scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Kieran Hayler innrømmer at han har vært utro med barnevakten, men hevder at han ikke kan noe for det. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste ukene har det stormet rundt den britiske glamourdronningen Katie Price (39) og ektemannen Kieran Hayler (30).

I slutten av forrige måned ble det nemlig kjent at paret skal skilles, etter at Kieran skal ha vært utro en rekke ganger.

Ryktene sa blant annet at parets barnepike skal angivelig ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til ham i tre år.

Nå tilstår den 30 år gamle danseren at han har hatt sex med familiens 40 år gamle barnepike, Nikki Brown, fem ganger i løpet av en periode på seks måneder.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sier han til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Katie Price giftet seg med danseren Kieran Hayler i 2013, men nå har hun fått nok av at han ikke klarer å være trofast. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Katie Price giftet seg med danseren Kieran Hayler i 2013, men nå har hun fått nok av at han ikke klarer å være trofast. Foto: NTB scanpix Vis mer

Står opp for eksen

Han sier at det sårer ham å se kona hjerteknust, men han klandrer problemene sine.

- Kan du forestille deg hvor flau jeg er over at jeg er sexavhengig, og hvor redd jeg er for å innrømme det? Se på Katie... Og se på henne ordentlig. Jeg nekter at Katie skal bli beskyldt for å være en løgner. Trist nok så forteller hun sannheten - jeg var utro med barnepiken, avslører han.

Forrige uke hevdet en kilde at Kieran nekter å gå med på skilsmisse, noe som kan se ut til å stemme.

- Jeg har såret henne og nå må jeg stå opp for henne. Uansett hvor vondt jeg har det, har Katie det verre, sier han til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

- Blåst i bakken

Katie Price skal ha oppdaget affæren mellom ektemannen og Brown etter å ha kommet over e-post-utveksling av intim karakter mellom dem.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, fortalte Katie nylig.

Mens Price var gravid med parets andre barn i 2014, innrømmet ektemannen å ha vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Ingen flere sjanser

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse.

Det gjør hun ikke denne gangen.

- Han kan ikke være trofast mot meg, eller noen andre, med mindre han får hjelp. Han vil være utro igjen, og jeg takler ikke dette en tredje gang. Vi har ingen framtid sammen, sa modellen til The Sun forrige uke.

Katie og Kieran har sønnen to barn sammen, sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3).

Price har også barna Harvey (15), Junior (12) og Princess (10) fra tidligere forhold. Hun har vært gift to ganger tidligere, først med sangeren Peter Andre (44) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: - Rooneys gravide kone er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer