POPULÆR: Randy Travis har solgt over 20 millioner plater og vunnet flere Grammy-priser. Her med ekskona Elizabeth Hatcher som han skilte seg fra for tre år siden. Foto: All Over Press
POPULÆR: Randy Travis har solgt over 20 millioner plater og vunnet flere Grammy-priser. Her med ekskona Elizabeth Hatcher som han skilte seg fra for tre år siden. Foto: All Over PressVis mer

- Tilstanden hans er kritisk

Den trøblete artisten Randy Travis er innlagt på sykehus.

SEOGHØR.NO: Countrystjernen Randy Travis (54) ble søndag fraktet til et sykehus i Texas i USA med alvorlige hjerteproblemer.

Ifølge artistens talsperson lider Travis av kardiomyopati, en sykdom som gjør at hjertet mister sin evne til å pumpe blod effektivt. Årsakene er til dels ukjente, men det kan skyldes infeksjoner og alkoholmisbruk. I enkelte tilfeller kan hjertetransplantasjon bli aktuelt.

Travis tilstand er kritisk, melder TMZ.com.

I løpet av de siste månedene har 54-åringen vært i medias søkelys en rekke ganger. I fjor ble han arrestert hele tre ganger, og den ene gangen truet han med å drepe politiet mens han vandret naken rundt på sigarettjakt - etter å ha krasjet bilen i fylla.

I 2010 skilte Randy seg fra kona gjennom 19 år, Elizabeth Hatcher.LES OGSÅ: Randy Travis arrestert for tredje gang