- Tilstanden hans er kritisk

Den trøblete artisten Randy Travis er innlagt på sykehus.

POPULÆR: Randy Travis har solgt over 20 millioner plater og vunnet flere Grammy-priser. Her med ekskona Elizabeth Hatcher som han skilte seg fra for tre år siden. Foto: All Over Press
POPULÆR: Randy Travis har solgt over 20 millioner plater og vunnet flere Grammy-priser. Her med ekskona Elizabeth Hatcher som han skilte seg fra for tre år siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Countrystjernen Randy Travis (54) ble søndag fraktet til et sykehus i Texas i USA med alvorlige hjerteproblemer.

Ifølge artistens talsperson lider Travis av kardiomyopati, en sykdom som gjør at hjertet mister sin evne til å pumpe blod effektivt. Årsakene er til dels ukjente, men det kan skyldes infeksjoner og alkoholmisbruk. I enkelte tilfeller kan hjertetransplantasjon bli aktuelt.

Travis tilstand er kritisk, melder TMZ.com.

I løpet av de siste månedene har 54-åringen vært i medias søkelys en rekke ganger. I fjor ble han arrestert hele tre ganger, og den ene gangen truet han med å drepe politiet mens han vandret naken rundt på sigarettjakt - etter å ha krasjet bilen i fylla.

I 2010 skilte Randy seg fra kona gjennom 19 år, Elizabeth Hatcher.LES OGSÅ: Randy Travis arrestert for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer