Tillater Bieber å date andre jenter

Hailey Baldwin vil ikke sette foten ned for Justin Bieber når han drar på turné.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Justin Bieber (21) delte i januar et bilde der han kysser modellen Hailey Baldwin (19).

Siden har det virket som de to nærmest er uadskillelige, og «Sorry»-sangeren legger stadig ut bilder av sin nye flamme på sosiale medier.

De to har kjent hverandre i en årrekke, men det er først den siste tiden at vennskapet skal ha blitt til noe mer seriøst. I et intervju med magasinet GQ var det tydelig at Bieber er begeistret for sin flotte venninne.

- Hun er en jeg virkelig elsker. Vi tilbringer mye tid sammen, røper 21-åringen til bladet. 

- Ikke monogame

Til tross for at Justin og Hailey ser svært forelsket ut, har de aldri uttalt at de er et par.

Nå avslører Hailey at selv om hun er svært begeistret for Justin, forventer hun ikke å være den eneste jenta i hans liv.

- Vi er ikke et monogamt forhold. Han skal snart ut på turné. I vår alder er forhold kompliserte, men jeg liker ikke å snakke om det for det er mellom ham og meg, sier blondinen til E! News.

I tre år hadde «What Do You Mean?»-sangeren et av-og-på-forhold med artist og skuespiller Selena Gomez (23), før de i 2013 gjorde det ordentlig slutt. Forholdet ble nøye dokumentert av presse over hele verden.

TURBULENT: Justin hadde et av-og-på-forhold til Selena Gomez i over tre år.  Foto: © infusny-142/INFphoto.com/Corbis
TURBULENT: Justin hadde et av-og-på-forhold til Selena Gomez i over tre år. Foto: © infusny-142/INFphoto.com/Corbis Vis mer

Vil holde forholdet privat

Hailey er derimot ikke komfortabel med all oppmerksomheten som har oppstått etter at hun innledet et forhold til verdens mest populære popstjerne.

- Jeg har et veldig offentlig liv og må holde noen ting personlig, ellers har jeg ikke noe privatliv. Det er vanskelig. Jeg er åpen på sosiale medier og derfor liker jeg ikke å snakke om alt. Det er privat. Jeg liker ikke tanken på at forholdet mitt er med en annen person og resten av verden.

DATER ANDRE: Justin Bieber og Hailey Baldwin er tydelig begeistret for hverandre, men modellen forventer ikke at kjæresten er trofast når han er på turné.  Foto: Xposure
DATER ANDRE: Justin Bieber og Hailey Baldwin er tydelig begeistret for hverandre, men modellen forventer ikke at kjæresten er trofast når han er på turné. Foto: Xposure Vis mer

- Han er veldig søt

Likevel klarer ikke Hailey, som er datteren til skuespiller Stephen Baldwin (49), å la være å skryte av Justin.

- Han er veldig morsom. Vi koser oss masse sammen! Han er veldig søt - en ordentlig kar med et god hjerte, og jeg elsker ham, har hun tidligere fortalt nettstedet Entertainment Tonight. 

FLOTT FRØKEN: Under amfAR-gallen tidligere denne uken så 19-åringen fantastisk ut i en fotsid, hvit kjole.  Foto: Pa Photos
FLOTT FRØKEN: Under amfAR-gallen tidligere denne uken så 19-åringen fantastisk ut i en fotsid, hvit kjole. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber klinte til med Hailey Baldwin