Tilgriste politibil etter barslagsmål

- Han gjorde det med vilje, sier politiet om Hollywood-stjernen Jason Londons illeluktende skandale.

FILMSTJERNE: Jason London (nr to f.v.) er best kjent for sin rolle i filmen «Dazed and Confused» fra 1993. Her er han i en scene sammen med blant andre Matthew McConaughey. Foto: Gramercy Pictures
FILMSTJERNE: Jason London (nr to f.v.) er best kjent for sin rolle i filmen «Dazed and Confused» fra 1993. Her er han i en scene sammen med blant andre Matthew McConaughey. Foto: Gramercy Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det skal ha vært en tung natt for skuespilleren Jason London (40), som er mest kjent for sin hovedrolle filmen «Dazed & Confused».

Ifølge nettstedet TMZ skal skuespilleren angivelig ha gjort i buksa med vilje i en politibil, etter at han ble arrestert etter et barslagsmål i Arizona natt til søndag.

Politiet arresterte skuespilleren for slåssing og overfall. Han skal også ha forsøkt å slå ned legene på stedet.

I politibilen skal skuespillere, som er bror av «Party of Five»-stjernen Jeremy London, også ha kommet med en homofobisk tirade mens han gjorde i buksa, skal det gå frem av politirapporten.

London slår imidlertid tilbake mot rapportene fra stedet, som nå sirkulerer i media.

«Folkens, TMZ-rapporten er fullstendig feil. Jeg ble overfalt av tre dørvakter, som slo meg bevisstløs. Jeg ville aldri gjort den driten de skriver. Tro på meg, så vil sannheten komme ut.»

«En fyr trodde jeg forsøkte meg på dama hans. Kona mi var i naborommet og ante ingenting av hva som skjedde. Jeg hater Arizona. Bare vent til dere ser de ekte bildene.», skriver han på sin egen Twitter-side.

LES OGSÅ: Nå gifter han seg
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer