Fritz Wepper snakker ut om utroskapen

Tilgitt av kona på dødsleiet

I årevis vinglet «Derrick»-stjernen mellom kona og elskerinnen, men på dødsleiet ble alle synder tilgitt.

UNG KONE: I mange år hadde Fritz Wepper et hemmelig forholdt til sin 33 år yngre elskerinne Susanne Kellermann. Etter konas død i 2019 flyttet skuespilleren sammen med Susanne, og nå er de gift. Foto: Ursula Düren
UNG KONE: I mange år hadde Fritz Wepper et hemmelig forholdt til sin 33 år yngre elskerinne Susanne Kellermann. Etter konas død i 2019 flyttet skuespilleren sammen med Susanne, og nå er de gift. Foto: Ursula Düren Vis mer
Publisert

Mange husker den tyske politiinspektøren Stephan Derrick, som sammen med assistenten Harry Klein løste en rekke mordmysterier i krimklassikeren «Derrick». 281 episoder ble spilt inn mellom 1974 og 1998, og gjorde de to skuespillerne til superstjerner.

Horst Tappert, som spilte hovedrollen, døde i 2008, men Wepper er fortsatt i rampelyset. Nylig ga han ut sin biografi «Et evig øyeblikk», der han forteller om sitt liv på TV- skjermen, forholdet til Tappert, og ikke minst om sitt dramatiske privatliv.

Fikk barn med elskerinnen

Det turbulente forholdet til kona Angela er viet god plass i boken. Paret giftet seg 1979, og fikk datteren Sophie (40).

Fra utsiden skal det ha virket som et lykkelig ekteskap, men i 2009 forlot Fritz kona til fordel for den 33 år yngre filmregissøren Susanne Kellermann (47).

Kona satte naturligvis ikke pris på ektemannens intime bekjentskap, og raste mot ham i en rekke intervjuer. I 2011 ble Fritz og Susanne foreldre til datteren Philippa (9), men to år senere tok forholdet slutt. Ifølge Kellermann var årsaken til bruddet all oppmerksomheten rundt forholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer